НЕМА ПАУЗЕ, СТИЖУ ПРЕМИЈЕРЕ! Које промене доноси лето на програмима домаћих телевизија

Ј. БАЊАНИН

25. 06. 2022. у 14:33

НАЈТОПЛИЈЕ годишње доба обично доноси измене програмских шема на свим телевизијма. Ипак, гледаоци ће и даље моћи да уживају у садржајима на које су навикли - информативном и забавном програму, као и најбољим домаћим и страним серијама и филмовима.

НЕМА ПАУЗЕ, СТИЖУ ПРЕМИЈЕРЕ! Које промене доноси лето на програмима домаћих телевизија

"Мала супруга", Фото А. Крстовић

Многе емисије иду на "летњу паузу", али мале екране ће "запљуснути" и премијере нових ТВ остварења. У наставку прочитајте које промене ће лето увести у програмима пет домаћих телевизија.

"Шареница", Фото Н. Ристић

РТС

Много спорта, "Шареница" по Србији

ЛЕТЊА сезона на Радио-телевизији Србије почела је још 13. јуна. Многе емисије су на "паузи", а у њиховим терминима гледамо домаће серије и филмске хитове. Фокус је на спортским дешавањима, којих ће овог лета бити много, почевши од светских првенстава у пливању и ватерполу, која су на програму до 3. јула. Поједине емисије већ имају устаљену летњу "стазу", а "Шареница" је на пут кренула 18. јуна. У наредних месец и по дана, домаћини ове емисије, Ана Емић и Слободан Шаренац, викендима ће нам показивати Србију из сваког угла и откривати нам њене скривене вредности. После Луковске Бање, караван "Шаренице" посетиће Љубовију, Врдник, Врњачку Бању, Сокобању, Златар и Републику Српску.

ПРВА

"Мала супруга", нова серија по роману Мир-Јам

НАЈВИШЕ промена током овог лета доживеће програм Прве телевизије, који ће нам за вреле дане понудити освежење са новом домаћом серијом "Мала супруга". Најгледанија ТВ новела "Игра судбине", од 1. јула иде на заслужени одмор, а већ 4. јула, од 20.00, на програм стиже нови ТВ серијал настао по истоименом роману чувене Милице Јаковљевић Мир-Јам. Догодовштине јунака серије "Коло среће" биће окончане 8. јула, а у њихов термин, од 11. јула, "усадиће" се још једна епизода "Мале супруге".

Овог петка, 24. јуна, очекује нас полуфинале популарног такмичења "Звезде Гранда", а већ сутрадан, од 21.00, видећемо ко ће понети ласкаву титулу "Звезде Гранда" за ову сезону. У недељу, 26. јуна, сазнаћемо кога су жири и публика изгласали за набољег у актуелној сезони музичког шоу-програма "Никад није касно", који ветеранима даје шансу да покажу изванредне вокалне способности.

Емисије "Јутро" и "150 минута" биће и током лета обавезни део програмске шеме, али ће имати прави "летњи шмек". На кратко ћемо се поздравити са премијерним прилозима у "Експлозиву". Док будемо гледали најбоље прилоге из претходне сезоне, репортери ће вредно радити на новим репортажама и причама. Ипак, екипа "Ексклузива" ће наставити да нас извештава о вестима из света џет-сета.

"Име народа", Фото Промо

РТВ

Ратна и историјска драма "Вере и завере" и "Име народа"

КАО и сваке године, на програму Радио-телевизије Војводине на летњу "паузу" одлазе информативне емисије "Сигнали", "Прес и ја" и "Документ". Поподневни и вечерњи термини на Првом програму РТВ биће резервисани за информативне емисије, домаће филмске класике и најбоље стране игране и документарне формате. Најгледаније домаће серије поново ће бити на малим екранима. Од 1. јула, биће емитоване ратна драма "Вере и завере" и петоделна историјска драма "Име народа". Потом следи и путописни серијал "За трпезом наших суседа" и серија "Ескобар - господар зла", која је од 4. јула на програму.

ПИНК

Долази "Задруга - народ пита"

БРОЈНЕ емисије, као што су Амиџи Шоу, Папарацо лов, ДНК, Хит Твит, Магазин Ин и Задруга, иду на летњу паузу. На програму Пинка током лета, по завршетку Задруге, биће емитована емисија "Задруга - народ пита". Позната ТВ лица биће поново у етру крајем августа или почетком септембра, а неки и касније, у октобру, када почне нова ТВ сезона.

На "ружичастој" поручују да ће у току лета на програму бити емисије "Ново јутро", "Премијера", "Ексклузивно", "Премијера викенд специал", "Ново викенд јутро", као и Национални дневници и турске серије.

Гоца Тржан, Фото К1 Промо

К1

Јутарњи програм Танјуг ТВ и Бест оф разговора

КАБЛОВСКА телевизија К1, од 27. јуна до 5. септембра, иде на летњи "режим" рада. Сваког јутра, од 6.55 до 10.55, гледаћемо јутарњи програм Танјуг телевизије у којем ће Милорад Комраков и Зоран Остојић са гостима "претресати" најактуелније вести, догађаје и феномене. Вести Танјуг телевизије биће емитоване сваког дана, у 7.00, 15.00, 19.00 и 22.00. У Бест оф издањима емисија "УранаК1", "Кец на једанаест", "Ми данас", "Први ред", "Викенд на К1", и "Ако проговорим", сваког дана и викендом подсетићемо се најатрактивнијих разговора из сезоне за нама.

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ШТА КАЖЕ ЗАКОН: Сме ли се возити у папучама и штиклама - међу возачима постоји велика заблуда везана за ову тему