КАКО ВАСПИТАВАТИ БЕЗ КРИТИКОВАЊА: Радионица за родитеље у БГБ

М. Н. М.

24. 03. 2022. у 16:09

БЕСПЛАТНА радионица за родитеље на тему "Како да васпитавате без критиковања" биће одржана у среду, 30. марта, од 19 часова, у Одељењу уметности Библиотеке града Београда. Радионицу води Биљана Грбовић.

КАКО ВАСПИТАВАТИ БЕЗ КРИТИКОВАЊА: Радионица за родитеље у БГБ

фото промо

Родитељство Грбовићева види као област у којој је препознала своју сврху и кроз коју највише може да допринесе заједници, а формално образовање стекла је на Педагошком факултету (мастер дизајнер медија у образовању и професор разредне наставе).

Написала је књигу "Волим што сам родила баш тебе, баш такву - таквог" у издању Матице српске, која представља практичан приручник за родитеље и која је доживела већ треће издање.

Након петнаестогодишњег искуства рада у школи и троструког материнства, кроз искуство је добила потврду да је начин на који размишља о васпитању онај који води ка срећном, емоционално, социјално интелигентном и високо функционалном детету, осетила је смелост да се јавно активира на овом пољу.

Одлучила је да осмисли радионице које ће се бавити спојем два њена интересовања, а то су родитељство и лични развој. Основала је Удружење родитеља "Матица" у Новом Саду у ком се редовно одржавају предавања за заинтересоване родитеље и које има за циљ да их оснажи као личности како би били у стању да деци пруже како љубав и прихватање, тако и дисциплину и чврсте границе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

ЗАТО СЕ ПОВУКАО ИЗ ПОЗОРИШТА: Јовановић се већ пет година бори са болешћу и боловима, а покојном женином оцу ће испунити жељу

КАДА се глумац Драган Гаги Јовановић 2018. године повукао из позоришта због јаких болова у леђима услед дискус херније, није ни слутио да ће пауза трајати близу пет година.

06. 02. 2023. у 13:11

Коментари (0)

МОРАТЕ ЗНАТИ: Шта треба да радите у случају јаког земљотреса