ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ У БИБЛИОТЕЦИ ГРАДА БЕОГРАДА: "Цитат до цитата" амбасадора Египта у Београду

М.А.К.

13. 01. 2022. у 16:10

У БИБЛИОТЕЦИ града Београда, петак, 14.јануар биће у знаку - Египта, и то захваљујући сарадњи наше културне институције са амбасадом те земље у Београду.

ПРОМОЦИЈА КЊИГЕ У БИБЛИОТЕЦИ ГРАДА БЕОГРАДА: Цитат до цитата амбасадора Египта у Београду

Фото промо БГБ

Тако ће у Одељењу уметности, у 18 часова, бити представљена књига "Цитат до цитата", чији је аутор Амр ел Гувејли, амбасадор Египта у Београду.

Почетак свог боравка на Балкану, аутор је обележио књигом "Србија у очима Египћана: Дипломатска сећања и културне белешке", објављеном 2018. године, пре него што је стигао у Београд, док је дело "Цитат до цитата", како пише у његовом предговору, најличнији одраз искустава кроз које је прошао и инспирација које су га пратиле:

-Четири године проведене у Србији су оставиле и личан печат у мом срцу - истиче амбасадор Египта.

На промоцији књиге говориће Мила Милосављевић, преводилац Ена Павловић Деренцин и аутор, а потом ће у Позајмном одељењу бити отводрена изложба фотографија са призорима из Египта, ауторке Долорес Вукановић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

ИМАМ ПЕТОРО ДЕЦЕ, ОСТАЈЕМ НА СВОМ ОГЊИШТУ: Отац рањеног Бобана - Албанци су јутрос наставили са провокацијама

СИН ми је добро, ушили су му рану али је још у болници. Иако је полиција ухапсила сву тројицу нападача, двојицу малолетника су пустили а оног старијег од 46 година су задржали. Страшно је то што су мог сина, који уопште није проблематичан, напали из чистог мира док је шетао пса.

04. 02. 2023. у 11:56

ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

"ПОГЛЕДАЈТЕ С КАКВИМ ЛАЖОВИМА ИМАМО ПОСЛА" Вучић показао срамну фото-монтажу коју представници опозиције деле по друштвеним мрежама (ФОТО)

- ПОГЛЕДАЈТЕ са каквим болесним лажовима имамо посла, погледајте, поштовани грађани, чиме се баве и то већ 30 дана, рекао је председник Србије Александар Вучић, показујући јавности фото-монтажу фотографијe на којој се он наводно грли са Аљбином Куртијем, а коју је Срђан Миливојевић из ДС делио на друштвеним мрежама.

03. 02. 2023. у 14:22

Коментари (0)

СПОЈИО ИХ КУЛТНИ ФИЛМ: Први муж Дубравке Мијатовић - са њим има ћерку Иву (ФОТО)