ЈА НЕ МОГУ ОВО...: Деки Пантелић се сломио у емисији због смрти Марка Живића

Новости онлајн

15. 10. 2021. у 14:45

ВОДИТЕЉ Дејан Пантелић се у емисији сломио због смрти пријатеља и глумца Марка Живића. Од бола није могао ни да најави почетак емисије, већ је одмах замолио да уживо укључе глумца Стефана Радоњића.

ЈА НЕ МОГУ ОВО...: Деки Пантелић се сломио у емисији због смрти Марка Живића

Фото: Принтскрин/Прва

- Само секунд, укључите Стефана Радоњића. Имамо га на вибер вези. Стефане, добар дан. И сад би ја тебе Стефане требало да питам нешто везано за Марка, ја не могу... Не могу. Ја не волим овакве емисије, поготово кад сам радио с неким кога сам много волео. Ево, причај сад ти нешто, Стефане, да ја дођем себи. Ето, причај - започео је са кнедлом у грлу Пантелић у емисији "150 минута".

- Апсолутно те разумем, ни ја не волим оваква укључења, нити уопште повод да се јављам због оваквих ствари. Чак када ме задесила та вест уопште није стигла та информација да ми се обради у мозгу - рекао је Радоњић.

- Стефане, мислим да би нам и Марко рекао: "Шта причате, будале једне? Шта дозвољавате себи?" - нашалио се Деки док је брисао сузе.

- Ја спонтанијег човека и човека који боље барата том импровизацијом нисам срео. Он је позајмљивао глас тајном агенту Изију, а ја сам тада имао емисију после њих, радио сам емисију "Кешоловац", па деси се да Манда не може да дође и ја обучем тај неки мантил и окренем леђа и имитирам тамо неког страшног лика мачора, и на тај начин се допуњујемо. Толико ми је остала у сећању та његова енергија, да ми је ставрно тешко да данас причам о некоме да га нема, а био је наш друг - рекао је водитељ, па додао:

- Стефане, ја сам се чуо пре недељу дана са његовим пријатељем који ми је рекао да је изашао на два дана и онда му се стање погоршало и поново се вратио у болницу, али да ће бити добро.

ЗАПРАТИТЕ НПОРТАЛ НА ФЕЈСБУКУ

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)