НОВИ ТЕРМИН - ДОГОДИНЕ: Андре Рију и "Јохан Штраус оркестар" одложили београдски концерт

В. Н.

05. 10. 2021. у 22:54

СПЕКТАКЛ холандског виолинисте и диригента Андреа Ријуа (72), који је са 60-чланим "Јохан Штраус оркестром" требало да одржи у београдској "Штарк арени", одложен је по други пут због короне, а нови термин концерта је 24. новембар 2022.

НОВИ ТЕРМИН  - ДОГОДИНЕ: Андре Рију и Јохан Штраус оркестар  одложили београдски концерт

Фото З. Јовановић

Краљ валцера, како га зову, толико се радовао повратку у Србију након тријумфалног концерта у "Арени" 2019, али га неповољна епидемиолошка ситуација и ограничење јавних окупљања у томе спречавају.

- Драги моји обожаваоци у Србији, толико сам се радовао као и ви, што ћу се поново вратити на сцену и пружити вам сјајно вече препуно музике, романтичног плеса, смеха и певања, које пропуштамо у сада већ дугом периоду - поручио је Андре Рију на друштвеним мрежама.

- Нажалост, то за нас још увек није могуће. Али, видећемо се у новембру 2022.

Много љубави из Мастрихта и много вам хвала на лојалности и стрпљењу.

Купљене карте важе за нови датум, а уколико датум не одговара, потребно је поднети захтев за повраћај средстава на мејл office@tickets.rs. Рок за подношење захтева је од 15. октобра до 15. новембра ове године, а након истека термина, захтеви неће бити прихваћени и сматраће се да су купци прихватили нови термин концерта, наводи се у саопштењу "Штарк арене".

Запратите Нпортал на Фејсбук страници

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)