ГЛЕДАЈ БЕЗ СТИДА: Како ће изгледати јесења шема на К1 телевизији

М. ЈЕШИЋ

24. 09. 2021. у 15:46

ПОД слоганом "Гледај без стида", телевизија К1 ушла је у нову сезону са већ познатим, али и новим ТВ лицима.

ГЛЕДАЈ БЕЗ СТИДА: Како ће изгледати јесења шема на К1 телевизији

Фото Милош Надаждин/Промо

Водитељски пар Бошко Јаковљевић и Александра Јефтановић, и ове јесени, сваког радног дана у емисији "Кец на једанаест", разговараће са највећим звездама српског глумишта и музичке сцене. Такође, гледаћемо и ТВ формате по којима је К1 постала препознатљива - "Преживели", "Гоца шоу", "Мој савршени брак" и "Шта сам теби и ко сам себи", а њихови гости биће још инспиративнији, храбрији и отворенији.

Доласком Јоване Јоксимовић на К1 прошле зиме, јутарњи програм на овој телевизији постао је веома брзо један од најгледанијих.

- "Уранак" сваког дана пружа одговоре и даје објашњења актуелних вести, тема и феномена. А Јовани Јоксимовић, Мањи Грчић и Бојани Бојовић, недавно се придружио и Драго Јовановић, уредник канала ТВ Доктор, који ће четвртком и петком водити јутарњи програм - каже за „ТВ новости” Срђан Новељић, уредник К1 ТВ.

Након "Уранка", суботом и недељом, Наталија Милосављевић дочекује гледаоце у "Викенду на К1", који је увек испуњен музиком, разговорима са певачима, глумцима, спортистима, али и психолозима, јер је жеља аутора да се дају одговори на сва питања која море савремену породицу. Од 20. септембра, сваког дана у 17.00 и 19.00, К1 ТВ емитоваће и најновије вести Танјуг телевизије. И Огњен Несторовић ће, од 25. септембра, у свом већ препознатљивом маниру, гледаоце смештати у "Први ред". Сваког викенда, од 14.00, он ће сумирати најважније догађаје из земље и разговарати са познатима.

Тиму ове ТВ куће прикључује се и Ивон Јафали, која ће, од 29. септембра, са Мањом Грчић водити нову емисију, од 16.00 до 18.00, сваког радног дана.

Фото Милош Надаждин/Промо

- Ауторке ће анализирати све важне догађаје који утичу на заједницу, а значајне су и никако не смеју да буду табу-теме. И гледаоци ће се уживо укључивати и разговарати са гостима и водитељима - потврдио нам је Новељић.

Глумица Наташа Аксентијевић, која је од оснивања део екипе К1 телевизије, након емисије "Дневна доза попа", ускоро ће се упустити и у авантуру звану "На мој начин", у којој ће пред гледаоцима - губити килограме. Њена идеја је да све оне који се боре са сличним проблемом подстакне да се и сами ухвате укоштац са својим килограмима и да схвате да за то није потребно гладовање и свакодневан вишесатан боравак у теретани.

Фото Милош Надаждин /Промо

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)