"МОЈ ОТАЦ ЈЕ ИМАО ЈОШ ЈЕДНУ ЋЕРКУ": Милица Гутовић отворила душу и проговорила о сестри Невени

Novosti online

28. 08. 2021. у 15:37

ГЛУМАЦ Милан Лане Гутовић сахрањен је данас у порти Цркве Свете Тројице у Кумодражу, где су сахрањени и његови родитељи.

МОЈ ОТАЦ ЈЕ ИМАО ЈОШ ЈЕДНУ ЋЕРКУ: Милица Гутовић отворила душу и проговорила о сестри Невени

Foto: Milena Anđela

Глумац је свој приватан живот држао далеко од очију јавности. Он није реаговао ни када би спорадично биле написане нетачне информације о њему, тако да је у медијима остало записано да је са две жене популарни Шојић имао троје деце, уместо четворо.

Истина је ипак, да је Гутовић иза себе оставио четворо деце: Милицу, Невену, Спасоја и Јанка. Ту информацију је његова најстарија ћерка Милица балерина и глумица поделила на Фејсбуку када јој је засметало што се њена сестра не спомиње јавно поред браће и сестара.

- Данима се провлачи грешка кроз вести и волела бих да је исправимо. Мој отац је имао четворо деце. Ја имам млађу сестру Невену која кроз ове тешке тренутке пролази са свима нама- поручила је Милица Гутовић.

Иначе, Милан Лане Гутовић данас је сахрањен на гробљу у Кумодражу, према сопственој жељи. Глумац је за живота рекао да не жели да буде сахрањен у Алеји заслужних грађана, па је његова породица то испоштовала.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)