РИСТОВСКИ СЕ ПО ДРУГИ ПУТ БОРИ СА КОРОНА ВИРУСОМ: Познати глумац поручио- вакцина ме је спасила

Novosti online

04. 08. 2021. у 22:02

ЛАЗАР Ристовски недавно је открио да је позитиван на корона вирус.

РИСТОВСКИ СЕ ПО ДРУГИ ПУТ БОРИ СА КОРОНА ВИРУСОМ: Познати глумац поручио- вакцина ме је спасила

Фото приватна архива

Познати глумац још је у изолацији и опоравља се од ковида, више нема температуру и негативан је на тесту.

- Два пута сам вакцинисан и опет сам закачио корону. Пре недељу дана сам добио температуру и без икаквих веза и везица отишао сам у ковид амбуланту у Дом здравља на Новом Београду, ставио књижицу на гомилу и чекао ред у чекаоници. Установили су ми корону. Ушао сам у протокол, али нисам хтео да узимам антибиотике. Ево, после недељу дана сам био на контроли на истом месту, без температуре и сасвим доброг здравља. Мислим да је то захваљујући вакцинацији, али и мом личном јаком имунитету. Ово није никаква моја жеља да утичем на било кога да уради било шта. Ово је само мој случај -  поручује Ристовски.

Пре осам месеци слично је прошла и његова супруга Даница Ристовски, која је била међу оболелима из екипе једне популарне ТВ серије.

- Поднела сам корону дисциплиновано, али веома тешко. Ово је комплексна болест. Најважније од свега је да сам оздравила. Морају да се прате упутства лекара, мора да се издржи, да се извуче последњи атом снаге и да се чека тренутак када креће набоље. Ја сам се исконтролисала. Корона ме је научила да себе више ценим и да о себи водим више рачуна и да сама тражим начине како ћу себе заштитити да бих била пре свега добра себи, а онда и другима - причала је тада Даница Ристовски.

(Курир)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)