НОВИ РОМАН ТОНИЈА ПАРСОНСА: Омиљени британски писац написао трилер "Жена ближњега твога"

Д. Б. М.

05. 07. 2021. у 17:13

ЈЕДАН од најпопуларнијих писаца данашњице доказао је да за његово перо препреке не постоје када је из емотивних литерарних вода упловио у оне узбурканије, представљајући свету новог јунака криминалистичког жанра Макса Вулфа.

НОВИ РОМАН ТОНИЈА ПАРСОНСА: Омиљени британски писац написао трилер Жена ближњега твога

Лагуна

Овај пут ће се омиљени британски писац на овим просторима Тони Парсонс наћи на књижарским полицама са најновијим трилером "Жена ближњега твога" ("Лагуна") који не припада серијалу о чувеном детективу.

Тара Карвер наизглед води савршен живот. Супруга и мајка пуна љубави, пословна жена и власница компаније, она је особа какву бисте желели за прву сусетку, можда и за најбољу пријатељицу. Али каква је Тара заправо?

Једним непромишљеним флертом на пословном путу далеко од куће Тара све ставља на коцку. Изненада њен живот из снова постаје кошмар на јави када јој ожењени мушкарац с којим је провела ноћ каже да жели озбиљну везу. И да неће оставити на миру њену драгоцену породицу док на то не пристане. Чини се да постоји само један излаз. А тај излаз укључује убиство...

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

ПОД ВИДОМ ДЕМОКРАТИЈЕ ПРОМОВИШЕ СЕ ИМПЕРИЈАЛИЗАМ: Песник Селимир Радуловић за Новости о искушењима која су пред савременим човеком