СНИМАЊЕ 2. СЕЗОНЕ СЕРИЈЕ У АВГУСТУ: Премијера филма "Јужни ветар 2 - убрзање" стиже на јесен

М. Ј. М.

16. 06. 2021. у 09:11

ПРВИ трејлер за филм "Јужни ветар 2 - Убрзање", после вишемесечног ишчекивања, коначно је пред публиком.

СНИМАЊЕ 2. СЕЗОНЕ СЕРИЈЕ У АВГУСТУ: Премијера филма Јужни ветар 2 - убрзање стиже на јесен

Миодраг Радоњић и Милош Биковић / Фото Н. Мишчевић

Ауторска екипа, предвођена редитељем и сценаристом Милошем Аврамовићем, решила је да публици представи шта их ново чека у наставку блокбастера који је, пре три године оборио све рекорде гледаности.

- Још не знамо где ће бити одржана премијера филма, јер чекамо резултате са неких светских фестивала на којима смо конкурисали у међувремену. Филм ће сигурно бити представљен и на Филмским сусретима у Нишу, јер нам је тамо, што се тиче прошлог филма, да кажем жаргонски, била талија. Тамо су провод и друштво и цео доживљај са пуном тврђавом, а то се не пропушта - открива редитељ Милош Аврамовић, за "Новости", и додаје:

- Снимили смо већ четири епизоде и за другу сезону серије "Јужни ветар", а остале почињемо да снимамо у Београду, између 1. и 15. августа.

Филм је сниман на локацијама у источној Србији, као и на врло неприступачним теренима на граници са Бугарском. Снимање је завршено током прошле године, а премијера се очекује на јесен. Видећемо до сада невиђене сцене, али и назнаку заплета који ће публику држати у неизвесности до последњег кадра!

Поред већ добро познате глумачке екипе, предвођене Милошем Биковићем, Миодрагом Радоњићем, Јованом Стојиљковић, Предрагом Микијем Манојловићем и Александром Берчеком, у "Убрзању" нас чека и повратак Луке Грбића, који тумачи лик Ненада, брата Петра Мараша. У међународној поставци "Јужног ветра 2 - Убрзање" ће такође се такође наћи и бугарски глумци Маријан Валев и Захари Бахаров.

Анастазија Еверал / Фото IMDb

ДЕВОЈКА НЕНАДА МАРАША

Анастазија Еверал, млада британска звезда, пореклом Рускиња, у филму "Јужни ветар 2 - Убрзање" игра девојку Ненада Мараша. Када је имала четири године, са родитељима се из Русије преселила у Лондон, где је завршила школовање у Драмском центру.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)