ВРБОВАО ДЕВОЈКЕ ДА СЕ ПРОСТИТУИШУ У САЛОНИМА ЗА "МАСАЖУ": Новосађанину Д. П. (79), осумњиченом за трговину људима поново продужен притвор

Љ. П.

21. 05. 2021. у 07:50

НОВОСАЂАНИНУ Д. П. (79), осумњиченом за трговину људима, поново је продужен притвор до 20. јуна.

ВРБОВАО ДЕВОЈКЕ ДА СЕ ПРОСТИТУИШУ У САЛОНИМА ЗА МАСАЖУ: Новосађанину Д. П. (79), осумњиченом за трговину људима поново продужен притвор

Фото, Илустрација: Depositphotos

Он је ухапшен пре два месеца због сумње да је од 2017. врбовао 14 жена за пружање сексуалних услуга у његовим импровизованим салонима за масажу, користећи њихову тешку материјалну ситуацију. Ради заштите жртава сексуалне експлоатације, оштећенима је одређен статус посебно осетљивог сведока.

Девојке које је Д. П. ангажовао, како се сумња, пружале су услуге масаже на више локација, а један од станова у којем се то дешавало је у Улици Павла Папа у Новом Саду.

Начелник новосадске полиције Слободан Малешић је после привођења Д. П. изјавио да је акција трајала дуже време и да је до хапшења дошло када је прибављено довољно доказа.

Он је рекао да је реч о изнајмљеним становима, и да су неки од ових објеката рекламирани у огласима, а неки нису ни имали рекламу и да се све дуже време проверавало.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)