ТРАЖЕ ОТКРИВАЊЕ ВИНОВНИКА АЛЕКСИНЕ СМРТИ: Велики скуп у Алексинцу, запаљене свеће испред слике преминулог младића (ФОТО)

Ј. Ћосин

18. 05. 2021. у 18:23

СТОТИНАК младих Алексинчана се данас окупило како испред Дома културе у свом граду како би подржало откривање виновника догађаја у ком је трагично настрадао двадесетшестогодишњи Алекса Стојменовић.

ТРАЖЕ ОТКРИВАЊЕ ВИНОВНИКА АЛЕКСИНЕ СМРТИ: Велики скуп у Алексинцу, запаљене свеће испред слике преминулог младића (ФОТО)

Фото: Ј. Ћосин/Инстаграм

Скуп је почео у 15 часова и трајао је 30 минута, а био је организован путем друштвених мрежа. План је да се и наредних дана млади окупљају са истим циљем.

Није било говорника нити су усмено или писмено изнети захтеви. Ретко ко је био спреман да прича са представницима медија.

На крају скупа, мањи број суграђана је поред слике страдалог младића, постављене код билборда испред Дома културе, запалило свеће и положило цвеће.

Подсећамо, Алекса је преминуо 17. маја у нишком клиничком центру од последица повреда које је задобио под још неразјашњеним околностима на рођенданском слављу у једном ресторану у Алексинцу.

Полицији је у недељу око 20 часова пријављена туча у којој је учествовало неколико младића који су се окупили на прослави пунолетства другарице Т. Ч, а Алекса је нађен на плочнику испред ресторана, где су најпре гости, а затим и лекари покушали да му помогну.

Још се утврђује на који је начин задобио фаталне повреде.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)