ВОЛИ МЕ ИЛИ ЋУ ТЕ УБИТИ! Ана је само једна од жртви љубоморних полицајаца

В. Н.

18. 05. 2021. у 15:52

БОЛЕСНА љубомора на окидачу пиштоља коштала је живота Ваљевку Ану Илић (34), коју је на пут ка послу убио некадашњи љубавни партнер - полицајац. После почињенох злочина, М. М. Је пресудио и себи. Ово је само једна од љубавних трагедија која је потресла Србију.

ВОЛИ МЕ ИЛИ ЋУ ТЕ УБИТИ! Ана је само једна од жртви љубоморних полицајаца

Илустрација Фото: Б. Бацковић

Хици због умишљеног супарника

Ивану Хорват (20), студенткињу прве године Правног факултета, 12. јануара 2003. у Новом Саду, из службеног пиштоља убио је новосадски полицајац Душан Рајковић (20). Припадник МУП-а потом је пресудио и себе. Рајковић је починио злочин из љубоморе, јер је наводно био уверен да Ивана поред њега има још једног младића.

Две смрти после раскида

Школски полицајац Милан Алексић из Смедеревске Паланке убио је 9. децембра 2010. Јелену Лекић (37) у београдском насељу Крњача. Затим је пресудио и себи. У бившу девојку, која је имала две ћерке, пуцао је јер га је оставила.

Убио, па закопао тело

Припадник Жандармерије Мирослав Перић убио је невенчану супругу Јану Бањац (20), избеглицу са Kосова. За њом се трагало 20 дана, а тело је пронађено 20. јануара 2006. године у селу Грабовица код Горњег Милановца. Перић је бившу девојку убио пиштољем 27. децембра на 300 метара од породичне куће и ту је закопао њен леш.

Три метка

Саобраћајни полицајац Дејан Стојиљковић убио је 9. марта 2016. године бившу девојку Јелену Шиндрић (29) са којим је била у дугогодишњој вези. Злочин се догодио у аутомобилу „опел“ њеног новог момка у Пожаревцу.

FOTO: Privatna arhiva

Јелена Шиндрић и Дејан Стојиљковић

- Јелена ме је издала, а луди сам је волео - правдао се пред истражним судијом полицајац убице.- Жену и дете сам оставио због ње а она је отишла код друго. Морао сам да је убијем.

У жртву је испалио три хица из службеног пиштоља. Пре него су је меци погодили у груди и стомак, несрећна девојка је само преклињала бивше љубавника:

- Немој, молим те!

Пакао пре трагедије

Милош Јовановић (49), саобраћајни полицајац, 3. децембра 2017. убио је бившу девојку Мирославу Стојаковић (46) пуцњем из пиштоља у главу насред улице у Земун Пољу, а затим починио самоубиство. Бившој девојци је пуцао у главу на улици и побегао са места злочина ка оближњој фабрици где је 15 минута касније пуцао себи у срце. Убиству и самоубиству претходила је дугогодишња тортура коју је несрећна жена трпела од свог тадашњег дечка.

 „Кашикара“ за крај

FOTO: Privatna arhiva

Павле Ракоњац и Марина Петковић

Жандарм Павле Ракоњац разнео је бомбом „кашикаром“себе и бившу девојку Марину Петковић. Злочин који је потресао Србију догодио се 21. јануара 2020. године, у аутомобилу паркираном на путу између Батајнице и Нове Пазове.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Goran

18.05.2021. 16:28

Ne razumem devojke koje se zabavljaju sa ozenjenim kretenima. Šta vam on nudi a da nije pogazio u obećanjima koja je dao svojoj ženi? Mislite da ćete mu biti poslednje i da ste vi ona prava za njega? Privlaci vas zabranjeno voce? Samim tim postajete sponzoruse i nista vise!