ПОЛИЦАЈАЦ УБИЦА ПРЕСУДИО СЕБИ: Убијена Ана биће сахрањена данас у Ваљеву

Б. П.

18. 05. 2021. у 13:18

ТЕЛО суспендованог полицајца из Ваљева М. М. (52), осумњиченог да је у понедељак у зору хицем из пиштоља усмртио Ану Илић (34) са којом је раније био у емотивној вези, полиција је после интензивне пограге, данас пронашла на полигону на Петом пуку.

ПОЛИЦАЈАЦ УБИЦА ПРЕСУДИО СЕБИ: Убијена Ана биће сахрањена данас у Ваљеву

Фото: Друштвене мреже

У том делу Ваљева он је претходног дана убио Ану, испред зграде у којој је живела, у тренутку када је полазила на посао у фабрику расхладних уређаја “Горења”. Ана Илић, која је М. М. пријавила за прогањање, биће сахрањена данас у 16 часова, на Новом гробљу у Ваљеву.

Фото: Приватна архива

 

У саопштењу Полицијске управе у Ваљеву наводи се да је М. М. тада био ухапшен, одузети су му оружје, службена легитимација и значка, након чега је спроведен на саслушање у Основно јавно тужилаштво. Пресудом Основног суда у Ваљеву, полицајац М. М. правоснажно је осуђен на пет месеци затвора, условно на три године. Изречено му је и три године забране приближавања и комуникације са Аном Илић на удаљености мањој од 100 метара. Полицијска управа против М. М. покренула је дисциплински поступак и удаљен је с посла.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)