АНУ УБИО ПОЛИЦАЈАЦ?! Језив злочин потресао Ваљево - Још траје потрага за убицом

Б. ПУЗОВИЋ

18. 05. 2021. у 11:18

ПУЦАЊ у праскозорје, који је јуче око 5.30 запарао тишину у ваљевском насељу Пети пук, био је кобан по Ану Илић (34), мајку двоје деце.

АНУ УБИО ПОЛИЦАЈАЦ?! Језив злочин потресао Ваљево - Још траје потрага за убицом

Фото: Б. П.

Њу је, испред зграде у којој је становала, како се сумња, хицем из пиштоља убио мушкарац чији идентитет још није саопштен, али се незванично сазнаје да је реч о полицајцу који је са њом раније био у емотивној вези, а коме је због породичног насиља изречена забрана приласка. Како сазнајемо, ваљевска полиција интензивно трага за њим.


У згради у насељу Пети пук, недалеко од стадиона у овом делу Ваљева, Илићева је живела протеклих неколико месеци са петогодишњим сином из првог брака, који је у том тренутку био у стану са својом баком. Ћерка, ученица основне школе, живи са оцем. Сазнајемо да је Ана јуче кренула на посао у фабрику "Горења", где је била запослена, а убица, који је очигледно знао за њено кретање, чекао је у заседи и након убиства побегао је у непознатом правцу.

Фото: Друштвене мреже

 

- Станарка из зграде у којој је становала Ана чула је пуцањ и кроз прозор је угледала мушкарца који се журно удаљава, али није могла да полицији пружи било какав опис - сазнајемо из извора блиског истрази. - Екипа Хитне помоћи затекла је испред зграде жену у локви крви, која је лежала непомично, али су лекари могли само да констатују смрт. Већ је била издахнула. Бившег емотивног парнера, који је осумњичен за убиство, два пута је пријавила за прогањање и физичко малтретирање, због чега му је била изречена условна осуда, као и забрана приласка и комуницирања.

ПОТРАГА

ПОЛИЦИЈА је осумњиченог више пута тражила на адресама на којима је познато да уобичајено борави, али га није пронашла. На месту убиства није пронађено оружје, које је осумњичени очигледно понео са собом. За њим је расписана полицијска потрага.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)