СУНЦЕ МОЈЕ, КО ЋЕ САДА КУЋУ ДА МИ ОТВАРА: Бака Алексе Стојменовића кроз јецаје поручује - и код Вучића ћу да идем ако треба

Ј. ЋОСИН

17. 05. 2021. у 22:04

АЛЕКСИНЧАНИН Алекса Стојменовић (26) преминуо је јутрос у нишком клиничком центру од последица повреда које је задобио под још неразјашњеним околностима на рођенданском слављу у једном ресторану у Алексинцу.

СУНЦЕ МОЈЕ, КО ЋЕ САДА КУЋУ ДА МИ ОТВАРА: Бака Алексе Стојменовића кроз јецаје поручује - и код Вучића ћу да идем ако треба

Фото. Ј. Ћ./приватна архива

Како сазнајемо, полицији је у недељу око 20 часова пријављена туча у којој је учествовало неколико младића који су се окупили на прослави пунолетства другарице Т. Ч., а Алекса је нађен на плочнику испред ресторана, где су најпре гости, а затим и лекари покушали да му помогну. Међутим, због тежине повреда, хитно је превезен из Алексинца у Ниш. Још се, међутим, утврђује на који је начин задобио фаталне повреде.Према првим информацијама, он је око 20 сати изашао "на ваздух" испред ресторана у којем се славило, а неколико тренутака касније пронађен је како лежи на земљи. Мистерија је засад то што на телу младића, према незваничним сазнањима, није било трагова крви, па се не искључује могућност да је ударен у главу, или да је фаталну повреду задобио током пада на плочник.

Незванично се говори и да је свему претходила туча четворице младића, којима је Алекса пришао да их раздвоји, па да је тада задобио ударац у главу, а да је затим и шутиран у кичму. Младићи су наводно саслушани, али засад нема информација да је неко ухапшен због овог случаја који је потресао људе у Алексинцу.

Скрхана болом, Алексина бака је пред кућом говорила да ће од највиших државних органа тражити да расветле смрт њеног унука.

- Бакино сунце, ко ће сада кућу да ми отвара - јецала је бака. - И код Вучића ћу да идем ако треба. Кажу да не знају ко је. Све се зна, све се зна... Неки су се побили, он је пришао, дечко оволики као планина, и да га гурну и да падне.

Фото: Принтсцреен/Инстаграм

Основно јавно тужилаштво у Алексинцу наложило је обдукцију која би требало да покаже како је младић изгубио живот.

Власница ресторана испред којег се све одиграло није желела да разговара са новинарима, само је кратко рекла да се све десило брзо и да није успела да види ништа.

- Била сам у шанку и узимала пиће. Када смо видели неку гужву испред локала, већ је полиција била ту - рекла је кратко власница угоститељског објекта.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)