ОВО ЈЕ АНА КОЈА ЈЕ УБИЈЕНА У ВАЉЕВУ: Пошла је на посао - убица је знао куда се креће

Б. П.

17. 05. 2021. у 14:20

ХИЦЕМ из пиштоља, мушкарац чији иницијали за сада нису објављени, усмртио је Ваљевку Ану И. (34), недалеко од улаза у зграду у којој је живела.

ОВО ЈЕ АНА КОЈА ЈЕ УБИЈЕНА У ВАЉЕВУ: Пошла је на посао - убица је знао куда се креће

Фото: Друштвене мреже

Незванично, за убиство је осумњичен мушкарац који је са њом раније био у емотивној вези, коме је због породичног насиља изречена забрана да јој прилази, а за њим ваљевска полиција интензивно трага.

Фото: Друштвене мрежеУ згради у насељу Пети пук, недалеко од стадиона у овом делу Ваљева, убијена је живела протеклих неколико месеци са петогодишњим сином из првог брака, који је у том тренутку био у стану са својом баком. Ћерка, ученица основне школе, живи са оцем. Сазнајемо да је Ана јутрос кренула на посао у фабрику “Горења”, где је била запослена, а убица који је очигледно знао за њено кретање, чекао је у заседи и након убиства побегао је у непознатом правцу.

- Станарка из зграде у којој је становала чула је пуцањ и кроз прозор је осмотрила мушкарца који се журно удаљава, али није могла да полицији пружи било какав опис – сазнајемо из извора блиског истрази. - Испред зграде, у локви крви, лежала је непомично жена, одмах је стигла хитна помоћ, али помоћи није било. Већ је била издахнула. Бившег емотивног парнера, који је осумњичен за убиство, два пута је пријавила за прогањање и физичко малтретирање, због чега му је била изречена условна осуда, као и забрана приласка и комуницирања.

                                    

ПОТРАГА
Полиција је осумњиченог више пута тражила на адресама на којима је познато да уобичајено борави, али га није пронашла. На месту убиства није пронађено ни оружје, које је осумњичени очигледно понео са собом. За њим је расписана полицијска потрага. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)