ТУКЛИ СУ МЕ КРВНИЧКИ ПО ГЛАВИ И ТЕЛУ: Бака Љубинка је преживела пакао, детаљи хорора код Беле Паланке

Novosti online

15. 05. 2021. у 21:36

ПРЕДРАГ М. (61) насмрт је пребијен, а његова сестра Љубинка Ј. (66) тешко је повређена када су на њихово имање код Беле Паланке упала двојица пљачкаша и однела 400.000 динара

ТУКЛИ СУ МЕ КРВНИЧКИ ПО ГЛАВИ И ТЕЛУ: Бака Љубинка је преживела пакао, детаљи хорора код Беле Паланке

Фото: Depositphotos

Две маскиране особе упале су у суботу у породичну кућу у селу Драчје код Беле Паланке и насмрт претукле Предрага М. (61), док је његова сестра Љубинка Ј. (66) тешко повређена. Разбојници су побегли са пленом од око 400.000 динара. Како сазнајемо, полиција је ухапсила два мушкарца који се сумњиче за извршење овог злочина.

Љубинка Ј. каже да је прекјуче на њихово имање дошао један младић, који јој је био сумњив, јер је рекао да купује овцу, оставио је новац и нагласио да ће се вратити.

Чула јауке

- Предвече се вратио, а како сам отворила врата, видела сам да иза њега стоји још један младић. Мислим да ми је један од њих познат одраније. Напали су ме и тражили да кажем где се налази новац, где сам сакрила новац. Тражили су све. Тукли су ме крвнички по глави и телу. На крају сам им рекла где држим новац и дала сам им 400.000 динара:

- У том моменту појавио се и мој брат, али су га они напали и док сам им давала новац, нисам видела где је он нестао. Када су лопови који су ми украли и телефон отишли, почела сам да идем по имању и тражим Предрага. Није га било у новој кући, а потом сам зачула јауке - описује драму Љубинка.

Како каже, брата је затекла на путу.

- Лежао је крвав и смрскане лобање. Узела сам други телефон, који нису успели да ми украду, и позвала Хитну помоћ. Мој брат је умро у болници после неколико сати - прича Јовановићева и показује модрице и подливе:

- Срце ме боли за братом, страшна ми је туга за њим. Он је магистар машинства, овде је дошао да се одмори од свега, а не овако да страда.

Иначе, кућа породице Мишић је усамљена.

- Они живе на око 500 метара од пута, комшија немају. У кући немају струју, већ је сами производе преко соларних панела - каже извор.

Имућна породица

Како наводе мештани, брат и сестра важе за имућније у селу.

- Имају стадо оваца, а и од државе су недавно, наводно, добили и новац за парцеле које су им узете за изградњу ауто-пута. Претпоставља се да су за то знали и разбојници и да су их управо зато напали. Вероватно су чули да им је исплаћен новац и да су имућни, мислили су да имају много пара. Предрагова супруга је правница, а ћерка наставница. Сестра Љубинка је била удата, али нема децу - причају наши саговорници.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

УЖАС НА ПЕЦАЊУ: Звер обезглавила дечака (15)