ТРСТЕНИЧАНИ СЕ ОПРАШТАЈУ ОД СУЗАНЕ: Након трагчних вести из Беча о смрти суграђанке

С. Бабовић

13. 05. 2021. у 23:39

ДОК полиција истражује смрт лепе Српкиње Сузане С.(36)пореклом из Трстеника, чије је тело нађено у среду у стану у Бечу где је живела са супругом и малолетним сином, вест о трагедији дубоко је потресла Трстеничане.

ТРСТЕНИЧАНИ СЕ ОПРАШТАЈУ ОД СУЗАНЕ: Након трагчних вести из Беча о смрти суграђанке

Фото: ЕПА

Од дивне жене опраштају се многи на друштвеним мрежама.

-Туга до неба драги моји-упућују се речи утехе члановима породице Сузане С.-Нек је Господ прими у Царство своме...Примите наше најдубље искрено саучешће поводом смрти наше лепотице. Нека је анђели чувају...

Тело Српкиње нађено је у стану у Каисеребертдорфер Страссе у Бечу,а према писању аустријских медија њен супруг Н.С.(44) је са балкона потражио помоћ, а по доласку службе хитне медицинске помоћи, откривено је тело. Супруг је био ухапшен због сумње у убиство, али је, према последњим информацијама из бечких медија-пуштен.

Фото: Приватна архива

Трагови повреда на врату и на глави утврђени су већ при првим прегледима,али обдукција, како наводе страни медији цитирајући полицијско саопштење, није могла да са сигурношћу да потврди да је за смрт крива трећа особа,али ни да ту опцију одбаци дефинитивно.

Истрага ће бити настављена.Како су “Новости” већ објавиле,комшије брачног пара посведочили су да је то била фина породица, пријатељски настројена, љубазна.Били су посвећени родитељи.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)