ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА У БЕЧУ: Супруг осумњичен за убиство Сузане С. (36) - са балкона дозивао помоћ, комшије у шоку

С.БАБОВИЋ

13. 05. 2021. у 22:43

БЕЧКА полиција отворила је истрагу убиства Трстеничанке Сузане С.(36), чије је тело нађено у среду у стану у Каисеребертдорфер Страссе у Бечу, а према незваничним сазнањима “Новости”,обдукција би требало да буде обављена сутра. Након резултата обдукције биће познато више детаља.

ДЕТАЉИ ЗЛОЧИНА У БЕЧУ: Супруг осумњичен за убиство Сузане С. (36) - са балкона дозивао помоћ, комшије у шоку

Фото: Приватна архива

Према писањима листа “Kronen Zeitung”, 36.годишња жена пронађена је мртва у стану у Симерингу, а осумњичени је супруг жртве, Н.С. (44), који је ухапшен. Према информацијама овог листа, супруг је затечен у стану, а тело младе жене открила је у служба хитне помоћи. Претходно је, како пишу медији, Н.С. са балкона затражио помоћ.

Према информацијама полицијских званичника, Н.С. се до сада није појаљивао у контекстима насиља, не искључује се ни учешће треће стране, истрага је тек на самом почетку. Тачан узрок смрти још увек се истражује, али како се додаје у једном од текстова, на врату жртве нађени су трагови дављења, а регистроване су и повреде главе.

Фото: Приватна архива

Убијена Сузана С.

Комшије брачног пара су у шоку. Знају их као пријатељски настројене, љубазне људе. Један од комшија, Ибрахим Б. изјавио је за “Kronen Zeitung” да је реч о врло финој породици. Током епидемије, доживели су трагедију. Родитељи Н.С.преминули су од КОВИД 19.

- Родитељи су недавно преминули један за другим-испричао је између осталог новинарима комшија Ибрахим Б.

Како се сазнаје, Сузана С. била је и професионално успешна: радила је у архитектонском бироу. Шта се догодило у среду увече у улици „Каисеребертдорфер Страссе“ иза врата породичног апартмана, предмет је истраге, прецизира лист. Од почетка године, 11 жена насилно су убили њихови партнери у Аустрији. 

Супруг је у међувремену пуштен на слободу. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)