СРПКИЊУ (22) ДРЖАЛИ КАО РОБИЊУ У ИТАЛИЈИ: Мучили је и изгладњивали, терали да се проституише, полиција објавила шокантне детаље

Novosti online

09. 05. 2021. у 11:36

СРПСКА држављанка (22) прошла је пакао у Италији, где је била намамљена преко друштвених мрежа.

СРПКИЊУ (22) ДРЖАЛИ КАО РОБИЊУ У ИТАЛИЈИ: Мучили је и изгладњивали, терали да се проституише, полиција објавила шокантне детаље

Фото АП

Полиција Болоње саопштила је на конференцији за новинаре да је девојка била приморавана на проституцију, мучена и изгладњивана, и да се спасла тако што је пила детерџент због чега је завршила у болници.

Девојци из Србије, из породице лоше материјалне ситуације, младић је на Фејсбуку обећао брак у Италији, али када је стигла у Пјаноро Векио код Болоње, његова породица ју је заробила и терала да се проституише.

Несрећној девојци је речено да мора да "одради" 400 евра, колико јој је лажни младожења послао да би допутовала у Италију. Држана је затворена, уз стални надзор. Давали су јој један оброк дневно, тукли је, терали је да проси и проституише се.

- Девојка се на крају отровала да би побегла, пила је детерџент данима и изгубила страшан број килограма, чак 30. Добила је и температуру и њени мучитељи су помислили да има корону. У болници је испричала шта је проживела и они су ухапшени - рекла је заменица асистента комесара болоњске полиције, Елена Јоланда Чериа.

Ухапшено је четворо чланова те породице, мајка, отац и два сина. Терете се за киднаповање, неовлашћено затварање, приморавање на просјачење и проституцију.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)