ЦРНА УДОВИЦА СРПСКЕ МАФИЈЕ: Фатална Ана која је волела Звер

Novosti online

08. 05. 2021. у 20:18

СВЕСНА сам да се овим сведочењем излажем срамоти, али желим да се стане на пут. Осећала сам се запостављено јер је мој муж често био одсутан…

ЦРНА УДОВИЦА СРПСКЕ МАФИЈЕ: Фатална Ана која је волела Звер

Фото: Новости архива/Алекса Станковић

Овако је почела дугоочекивани исказ пред судом Ана Симић, жена Цветка кога је у Загребу искасапио њен љубавник „земунац“ Сретко Kалинић. Сви медији су са ишчекивањем чекали њено сведочење у процесу против „земунског клана“, јер се годинама брујало о њој, црној удовици којој је пошло за руком да разбије остатак клана Душана Спасојевића Шиптара. Тако је она септембра 2013. године ушетала у судницу.

- Овај човек, са којим ме је Цветко упознао 2006. у Загребу, почео је да ми шаље поруке. Нажалост, пријале су ми. Тек кад сам у јуну 2010. у новинама видела слику човека кога сам познавала као Бориса, схватила сам ко је он. Почео је да ми се враћа филм. Места на којима смо се састајали, Јарун, где је мој муж убијен. У мени се тог тренутка јавила сумња да он стоји иза убиства мог мужа - сведочила је пред судом тад Ана, чији је венчани кум био Лука Бојовић.

Kалинић је, међутим, негирао је да је убио Симића. 

- Kакав год да сам, толико болестан нисам - тврдио је Kалинић уз извињење породици Симић.

Потом се прича о Цветку Симићу поново развила од почетка… Његово раскомадано тело пронађено је 8. марта 2010. године у загребачком језеру Јарун. Три месеца касније, у загребачку болницу „Виноградску“ у ноћи између 8. и 9. јуна, улетео је непознати крвави мушкарац са раном у стомаку. Тражио је помоћ од лекара. Док су рањеном мушкарцу пружали помоћ позвана је и полиција која је утврдила да је повређени мушкарац Сретко Kалинић, одбегли припадник “земунског клана”, лице са црвене Интерполове потернице и једна од најтраженијих особа.

БОЛЕСНО ЗАЉУБЉЕН

О ЉУБАВНИМ троуглу Симић-Kалинић причао је на суђењу и Милош Симовић. 

- Kалинић је имао љубавну драму са Симићевом супругом Аном. Kалинић ми је испричао да је Симића убио у једној опуштеној шетњи опаливши му метак у главу, а касније делове тела бацио у Јарун да би се водио као нестао, а он несметано био с његовом женом у коју је био болесно заљубљен. Носио је на руци Симићев сат. Док нису нашли Симићеве остатке, Ана му је говорила ко све долази код ње, ко се распитује за њега - рекао је тад Симовић приликом једног од својих сведочења.

Kалинић, кога су хрватски медији прозвачи Звер, полицајцима је испричао да га је хицима из пиштоља ранио Милош Симовић у стану у предграђу Загреба после свађе. Полиција је отишла до стана, али после упада у њему није затекла Симовића, за којим је расписана полицијска потрага. Симовић је 10. јуна те 2010. године ухапшен у раним јутарњим часовима приликом илегалног преласка хрватско-српске границе.

Смрт Цветка Симића хрватска полиција још званично није расветлила. У загребачком картону и убица је и даље - НН особа.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)