ОТКРИВАМО! УБИЈЕНИ АМЕРИКАНАЦ БИО БАНКАР: Доводио инвеститоре у САД, радио за највећу компанију на Лонг Ајленду

В. Н.

06. 05. 2021. у 11:35

АМЕРИКАНАЦ Гавин Глим (54) из Њујорка, кога је троје Срба брутално убило на Звездари, бавио се давањањем зајмова, био је пословни саветник, језика, а у његовој биографији се наводи да је уводио и потенцијалне улагаче на тржиште Сједињених Америчких Држава.

ОТКРИВАМО! УБИЈЕНИ АМЕРИКАНАЦ БИО БАНКАР: Доводио инвеститоре у САД, радио за највећу компанију на Лонг Ајленду

Фото: З.У/Новости

Уз ове послове, представљао се и као онлајн наставник пословног енглеског језика.

У досијеу убиеног Американца наводи се да је један од водећих партнера у компанији „Кемпингтон финанс“ са Лонг Ајленда где је званично радио од јула 2009. године.

- Гавин се придружио компанији „Кемпингтон финанс“ 2009. године како би својим постојећим, али и будућим клијентима, пружио читав спектар могућности корпоративног и пословног финансирања. Његово искуство у финансирању комерцијалне хипотеке значи да за сваку куповину или рефинансирање комерцијалне некретнине увек постоји опција зајма банке или кредита за грађане - наводе са Лонг Ајленда.

Као финансијски саветник који нуди пословну кредитну линију, пословне кредите и могућности финансирања за све врсте малих и великих предузећа, радио је директно за великим бројем банака и финансијских институција. Као независни продајни агент. Гавин се свим заинтересованима нудио за пословну кредитну линију, пословни зајам или финансирање опреме.

Нудио је кредите за све типове предузећа - ресторане, хотеле, мотеле... Сарађивао је са грађевинским предузећима, занатским радњама и трговинским ланцима.
Претходно, Грим је на истим пословима радио у компанији „Велс Фарго“ и у Краљевској банци Канаде. Дипломирао је 1991. године на Пен универзитету економију и то после завршетка. У његовој званичној биографији стоји и да говори шпански језик.

ВОЛОНТИРАО ЗА ДЕЦУ БЕЗ РОДИТЕЉА
ГРИМ је био и хуманитарни радник. Волонтирао је у организацији која је помагала деци без родитеља. Са њима је радио домаће задатке, водио их на бејзбол....

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (1)