"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Сумњиви кофер из Скадарлије је припадао убијеном Американцу

З.У.

04. 05. 2021. у 20:55

ДАНАС је у улици Стрхињића Бана дошло до праве драме када је полиција блокирала део улице, удаљила грађане и претресала сумњиви кофер. Како "Новости" сазнају, кофер је припадао Гавину Глиму, Американцу који је убијен у ноћи између 3. и 4. маја на Звездари.

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Сумњиви кофер из Скадарлије је припадао убијеном Американцу

Фото: Д. Б.

Данас око 18 часова велики број припадника полиције присуствовао је претресу кофера који је пронађен на клупи у улици Страхињића Бана, а који је припадао Глиму. 

Након што је урађен контрадиверзиони преглед кофер је уклоњен. Током претреса, полицајци су окупљеним грађанима показивали фотографију Гавина Глима.

Како "Новости" сазнају, полиција испитује како је Глим стигао на Звездару.

Подсетимо, убиству Гавина Глима је претходило случајно познанство и брутална свађа, под још неутврђеним околностима. Како су "Новости" већ објавиле мотив убиства за сада је непознат, а троје осумњичених брзом акцијом полиције нашли су се иза решетака.

Убијени Американац је крајем прошле године дошао у Београд, где је живео са девојком, нашом држављанком.

Припадници Министарства унутрашњих послова у Београду, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду, ухапсили су Ђ. В. (1964), Р. Б. (1986) и М. Ј. (1983) због постојања основа сумње да су извршили кривично дело тешко убиство над 54-годишњим америчким држављанином.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)