ЉУБА ЗЕМУНАЦ НОКАУТИРАО НАСИЛНОГ ПОЛИЦАЈЦА: Неколико зуба му поломио, после тога пребили су му и руке и ноге (ВИДЕО)

Novosti online

03. 05. 2021. у 20:57

- ЈЕДАН наш колега је све затворенике понижавао, говорио им да су лопуже, клошари. И једно јутро је отишао и отворио ону шпијунку где се дели хлеб. Она је 20 са 20… И он је протурио главу кроз њу и питао – где је Љуба клошар. И Љуба Земунац га нокаутира. Напеналио га толико да му је неколико зуба поломио - каже Јордан Антонић, бивши командир страже у Окружном затвору.

ЉУБА ЗЕМУНАЦ НОКАУТИРАО НАСИЛНОГ ПОЛИЦАЈЦА: Неколико зуба му поломио, после тога пребили су му и руке и ноге (ВИДЕО)

Фото: Printskrin Youtube

Он је у емисији "Голи живот" на ТВ Хепи испричао да су због тога њих четворица тукли Љубу Земунца.

- И интервенција колега, Ранковићево обезбеђење. То су људи од 120 килограма. Њих четворица су га тукли, а Љуба је толико био тврдоглав да је једно време стојећки издржавао ударце. Једно пола сата. Кад је пао на под тек су онда наставили да га још туку. Пребили су му и ноге и руке. После су га везали и ставили у самицу 30 дана - испричао је он.

 Други пут Љуба у ЦЗ доведен из Спужа.

Антонић се осврнуо и на убиству Љубе Земунца.

- Горан Вуковић Мајмун је код нас први пут био због чекова без покрића а други пут је ухапшен јер су он и Гишка тукли неког. Тада су осуђени на по 9 месеци. Прво је био у Падинској скели. И после месец дана чујемо да је побегао. А уопште није било трагова обијања. И тад је побегао у Франкфурт - испричао је Антонић.

Он је напоменуо да су једно време су Горан и Љуба радили бунде.

- То се краду бунде од 50.000 марака а продају за 10.000. Горан је одрадио 6 бунди и дао Љуби да му их прода. Горан ми је рекао да сви причају како је он убио Љуби а нико, како каже, не прича да му је Љуба пуцао у леђа и да је због тога 6 месеци био у кориту. То је било због оних бунди јер Љуба није хтео да плати. Горан ми је рекао да кад је пуцао у Љубу и погодио га, овај је наставио да иде ка њему. Каже да се одсекао. Е онда је пуцао још једном и тек је онда Љуба пао - испричао је Јордан Антонић.

 Антонић је испричао и причу и о томе ко је био Васо Павићевић.

- Павићевића је једном прилоком девет Руса напало, ножем су га изболи, али он је пуцао док је имао муниције. Потом су га сместили у болницу из које је он побегао. После је ухапшен и доведен у Србију. Њега знам од 1984. Он се дружио са Југославом Вучуревићем, Миленком Мандићем Мандом, Жељком Ражнатовићем Арканом… - прича Антонић.

Каже да га је, када је Павићевић изашао из затвора, Васо позвао да дође у “Мажестик”.

- Ја дошао а тамо 20 и нешто криминалаца седи. Света Мараш у једном, ја у другом ћошку, и служи нас Мијо Гавран. Питам ја Павићевића:

- Што нас служи Гавран, нема конобара?

- Он ће се вечерас убити. То му је задње што сервира. То што вечерас нама сервира то је, више у животу неће сервирати.

- Не разумем…

- Он је од Аркана узео два милиона марака, од мене 500.000 и од Тројкета 500.000. Нафта треба да стигне у 12, ако не стигне…

- Али не разумем, како да се убије?

- Видиш оног дебелог Луку, е тај је специјалиста за самоубиства.

После одем кући, а ујутру ми колега доноси новине у којима пише како се убио Мија Гавран", испричао је Антонић.

 Антонић је открио и које убиство се сматра за најсмешнију ликвидацију у београдском подземлју.

- Воја Американац је, како сам ја чуо убио Мирослава Бижића бившег бивши инспектор СУП Београд. То је било најсмешније убиство у београдском подземлју. Воја је код Меркатора, преобукао се, узео фрулицу и свирао. Бижић га слушао како овај свира моравац, и крене да извади паре да му да бакшиш, а Воја извади хеклер и упуца га - рекао је он.

(Мондо)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)