СРБИЈА РАСПИСАЛА ПОТЕРНИЦУ ЗА ЗВИЦЕРОМ: Шефа кавачког клана траже због ликвидације у нашој земљи

Новости онлине

28. 04. 2021. у 21:16

ДРЖАВА Србија расписала је потерницу за Радојем Звицером, вођом кавачког клана и шефом Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља, због сумње да је повезан са више ликвидација у нашој земљи.

СРБИЈА РАСПИСАЛА ПОТЕРНИЦУ ЗА ЗВИЦЕРОМ: Шефа кавачког клана траже због ликвидације у нашој земљи

Фото: МУП

Према незваничним информацијама до којих смо дошли, након што су истражни органи покренули истрагу против Звицера због сумње да је наручио бројна убиства на територији Србије.

Верује се да је Звицер учествовао у организацији најмање три убиства у Србији и региону и регрутовању нових чланова клана у Србији, и то преко Беливука. Други Звицеров битан сарадник у Београду био је Никола Вушовић, звани Џони, који је, према оперативним полицијским подацима, вођа врачарског клана. Како је главни "посао" "кавчана" дистрибуција кокаина, верује се да су њих двојица управо у том послу сарађивали са Звицером.

Поједине информације показују да српски истражни органи имају велики број материјалних доказа који упућују на сумњу да су “кавчани” одговорни за неколико убистава у Србији, али и у региону. Управо због тога, Србија је, између осталог, расписала потерницу за Звицером.

- Сумња се да се он крије у Црној Гори - каже извор упознат са случајем.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)