“СТРАХУЈЕМ ДА ЛИ ЋЕ МУ САЧУВАТИ ОКО”: Огласила се забринута сестра човека кога су напале и повредиле Нишлијке

Ј.Ћ.

20. 04. 2021. у 21:44

-У ПИТАЊУ је мој најрођенији, моја крв, мој једини брат...

“СТРАХУЈЕМ ДА ЛИ ЋЕ МУ САЧУВАТИ ОКО”: Огласила се забринута сестра човека кога су напале и повредиле Нишлијке

Фото: Ј.Ћ.

- Тужна сам и страхујем да ли ће лекари успети мом рођеном брату да сачувају око, јуче је била прва операција, да се санира крварење, са зебњом очекујем другу од које зависи да ли ће лекари успети да му спасу око - овим речима огласила се на друштвеним мрежама Мирјана Милић, сестра седамдесетогодишњег Ј.Л. којег је док је шетао пса у парку у Тврђави, тешко повредила Нишлијка М.Ђ. (40).

Мирјана је написала да је њен брат је носио у наручју малог пса којег су напала два пса четрдесеетогодишњакиње који нису били на повоцу.

- Констатација мог брата да она треба да на повоцу шета њене велике псе је разјарила жену, она је почела да урла како нико не може да саветује како се шетају пси, а онда је ланчаним повоцем урадила нешто што није смела ни да помисли. Ударила га је преко лица и око је од силине удара одмах почело да крвари.

И то јој је било мало, наставила је и поломила му сат и повредила му руку а онда су она и њена пријатељица наставиле да га ударају рукама и ногама док је он свог малог пса држао у рукама да га њени не растргну.

Мој брат је иначе војно лице који је свој радни век провео у специјалним јединицама и једино добро у томе је што има јаку самоконтролу. У супротном, ја не знам како би оне завршиле да је неко други био на његовом месту - навела је забринута сестра.

Осврнула се на, како је написала, злураде коментаре на ФБ који терају спрдњу везану за цео случај.

- Нека се питају шта би било да су они на месту мог брата. Била бих најсрећнија да се стане са насиљем у свим сферама живота јер довољно је тежак овај наш живот. Од срца желим да мој брат прође са што мање последица - закључила је Мирјана.

Нишка полиција је саопштила да је брзом акцијом ухапсила М.Ђ. (40) из овог града због наношења тешке телесне повреде седамдесетогодишњем суграђанину.

Кривична пријава али за лаку телесну повреду биће поднета и против њене четрдесетоједногодишње пријатељице јер је и она учествовала у нападу на човека са којим су се посвађале око паса.

Полиција је саопштила да је М.Ђ. по налогу Основног јавног тужилаштва одређено задржавање до 48 сати након чега ће са кривичном пријавом бити приведена тужиоцу, док њеној пријатељици следи кривична пријава у редовном поступку.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)