КАРАТИСКИЊА УМАЛО ДЕЧКУ ОДСЕКЛА ПОЛНИ ОРГАН: У налету љубоморе ножем насрнула и посекла младића!

Novosti online

18. 04. 2021. у 14:53

БИВША каратисткиња из Београда Н. Б. (40) приведена је због сумње да је свог дечка Ј. Т. (32) у четвртак увече после свађе исекла ножем по горњем делу бутина. Она је због љубоморе напала мушкарца који је био само у доњем вешу, а задобио је повреде у близини полног органа.

КАРАТИСКИЊА УМАЛО ДЕЧКУ ОДСЕКЛА ПОЛНИ ОРГАН: У налету љубоморе ножем насрнула и посекла младића!

Новости

Како преноси "Блиц", мушкарац којег је исекла каратискиња налази се на ВМА са повредама бутине. Осумњиченој је одређен притвор и терети се за насиље у породици. Према информацијама које поседујемо, она је на саслушању у Другом основном тужилаштву негирала дело.

Свађа у којој је младић умало остао без полног органа десила се у четвртак увече око 23 сата, у стану на Вождовцу у којем заједно живе.

- Током расправе пале су тешке речи, па је Н. Б. у једном тренутку изгубила контролу, зграбила нож и њиме више пута посекла свог млађег дечка по бутинама. Ј. Т. је био само у доњем вешу, па су и посекотине биле теже, јер није имао одећу која би га бар мало заштитила. За длаку је могао да остане без полног органа - каже саговорник листа "Ало" .

Познаници овог пара кажу да је њихова веза „бурна“, да се често свађају, али да нико није очекивао да би неко од њих могао да повреди овог другог.

- Она је раније тренирала карате и некада се такмичила. Са Ј. Т. се дуго забављала, а однедавно су почели да живе заједно. Њихова веза је била турбулентна, пуна успона и падова. Доказ колико се воле упркос свађама је и то што све јавно објављују на друштвеним мрежама. Она се за 8. март похвалила цвећем и дивном поруком коју је добила од њега. Након нечије неслане шале да је цвеће купио на гробљу, оно је завршило у канти, а њих двоје су се посвађали - испричао је њихов заједнички познаник.

(Блиц, Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)