АЛБАНЦИ ПРЕТУКЛИ СРПСКОГ МЛАДИЋА (22)! Ударали га док није пао на земљу и викали "Ово је наша имовина"

Д.З.

14. 04. 2021. у 10:23

ДЕВЕТНАЕСТОГОДИШЊЕГ Л.Д. Из Грачанице синоћ око 22 часа претукла су тројица Албанаца.

АЛБАНЦИ ПРЕТУКЛИ СРПСКОГ МЛАДИЋА (22)! Ударали га док није пао на земљу и викали Ово је наша имовина

Фото: Депозит

Напад се, како су објавили електронски медији са централног Космета, догодио испред Центра Грађанске енергије где је Л.Д у друштву девојке и сестре пролазио аутомобилом.

Отац претученог младића изјавио је да су тројица непознатих Албанаца препречила пут његовом сину и потом га напала говорећи да је то “њихова имовина”.

Повређени младић је збринут на лечењу у клиничко-болничком центру у Грачаници, а полиција која је обавештена о инциденту окарактерисала је, како сазнајемо, случај као тучу иако је повређен само српски младић.

Иначе, нападачи који су привредени у полицији после датих изјава су пуштени, а девојке које су биле у друштву повређеног младића и даље су под стресом.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Коментари (2)

Vlajko

14.04.2021. 10:59

Tako Šiptari doživljavaju Centar građanske energije. Skupe se kao građani, naduvaju se energijom i onda nađu nekog Srbina da tu centalizovanu energiju u sinergiji njih trojice primene na jednoj žrtvi. Kod njih nikada trojica ne napadnu trojicu. Nego trojica jednoga, desetorica dvojicu i tako po toj hrabrosti su poznati kroz istoriju.