КРВАВИ ОБРАЧУН НА КАРАБУРМИ: Сведоци драме - Чуо сам четири хица, а неко је викао: "Мурија, мурија, а онда је настао мук"

Novosti online

13. 04. 2021. у 15:47

ДВА младића рањена су синоћ, један из ватреног оружја, други ножем у Улици Марије Грегоран на Карабурми. Како се сумња, ова два напада су повезана.

КРВАВИ ОБРАЧУН НА КАРАБУРМИ: Сведоци драме - Чуо сам четири хица, а неко је викао: Мурија, мурија, а онда је настао мук

Фото: Депоситпхотос

У првом нападу, који се догодио око 23 часа, како сазнајемо младић је упуцан у ногу. Мештани кажу да се одиграла права драма и да се чуло неколико хитаца!

- Чуо сам четири пуцња, а неко је почео да виче: "Мурија, мурија!", а онда је настао мук - каже очевидац.

Други пак наводе да су чули да је испаљено најмање шест хитаца, али да су у први мах помислили да су петарде. Са прозора су потом видели, како кажу, млађег момка који трчи, а тада су се зачуле и сирене.

Рањеног младића Хитна помоћ је затекла испред броја 33 у поменутој улици, одакле је превезен у Ургентни центар. Прегледом је утврђено да је лакше повређен, па је јутрос пуштен на кућно лечење, кажу у Ургентном.

Нешто касније, у истој улици догодио се напад ножем. Тада је, на углу улица Маријане Грегоран и Војводе Мицка, двадесетогодишњи младић задобио убод, због ког је превезен у Ургентни центар. Тренутно се налази на интензивној нези и није животном угрожен.

Полиција је трагала за нападачен до дубоко у ноћ, када је, према речима станара околних зграда који су потрагу посматрали са прозора својих станова, неко приведен.

- Јурњава је трајала до три ујутру, а онда смо видели да је полиција некога ухапсила - наводи један од очевидаца.

Према незваничним информацијама, мисли се да су ова два напада повезана.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)