БРЗА АКЦИЈА ЗРЕЊАНИНСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Расветљено разбојништво, ухапшен малолетник

Б. Г.

05. 04. 2021. у 14:27

ЗРЕЊАНИНСКА полиција, интензивним оперативним радом, у сарадњи са Вишим јавним тужилаштвом у Зрењанину, расветлила је разбојништво почињено 18. марта ове године и ухапсила тридесеттрогодишњег С. А., двадесетпетогодишњег Р. М. и седамнаестогодишњег младића, сви из Зрењанина, због сумње да су извршили кривично дело разбојништва.

БРЗА АКЦИЈА ЗРЕЊАНИНСКЕ ПОЛИЦИЈЕ: Расветљено разбојништво, ухапшен малолетник

Фото:Б. Г.

Сумња се да је малолетник физички напао педесетдеветогодишњег суграђанина и отео му око милион и 150 хиљада динара, 400 швајцарских франака, 600 конвертибилних марака, златани ланчић, прстен и бурму, након што је напад испланирао са С. А. и Р. М.

Поменута разбојничка тројка, сумњичи се, да су претходно пратили кретање оштећеног и детаљно.испланирали место и време напада.

Украдени новац су, како се сумња, поделили, а полиција је у њиховим становима пронашла мањи део и он ће бити вратићен  власнику. 

С. А. и П. М. су, уз кривичну пријаву, приведени Вишем јавном тужилаштву у Зрењанину, а малолетник је, уз кривичну пријаву, приведен судији за малолетнике Вишег суда у Зрењанину.


 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)