ГЛУМАЦ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: Ја, Бранислав Лечић из Београда, најодлучније поричем било какве оптужбе које су на мој рачун изнете!

Novosti online

23. 03. 2021. у 09:22

ГЛУМАЦ Бранислав Лечић огласио се поново након што га је глумица Данијела Штајнфелд оптужила да ју је силовао 2012. године.

ГЛУМАЦ СЕ ПОНОВО ОГЛАСИО: Ја, Бранислав Лечић из Београда, најодлучније поричем било какве оптужбе које су на мој рачун изнете!

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

- Поводом навода Данијеле Штајнфелд, које су јуче пренели готово сви медији, слободан сам да информишем српску јавност о следећем: Ја, Бранислав Лечић из Београда, најодлучније поричем било какве оптужбе које су на мој рачун изнете. Никада у свом животу нисам починио нити једно кривично дело, а камоли дело силовања или било које њему сродно или слично дело! - стоји у Лечићевој изјави и додаје:

- Користим ову прилику да обавестим како надлежно тужилаштво, тако и јавност да апсолутно немам шта да кријем да немам намеру да напиштам територију Републике Србије и овим путем молим надлежно тужиластво и МУП Републике Србије да ми се без одлагања упути позив ради саслушања! Такође, под пуном материјалном и кривичном одговорношћу, спреман сам да се подвргнем полиграфском испитивању на сва питања, укључујући питања о разговору са Штајнфелд који је објављен у појединим медијима.

П.С. Без "накљукавања" седативима, без употребе било каквих лекова и без претходно предочених ми питања! - наводи се у изјави.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)