ТРАГЕДИЈА: Ово је Дајана коју је брутално убио њен супруг - заклао је због развода?!

З. ГЛИГОРИЈЕВИЋ

23. 03. 2021. у 08:00

Мештани Кушиљева, највећег села у општини Свилајнац, у понедељак су били у шоку када су из медија сазнали да је њихов доскорашњи суграђанин Ненад Л. (26), звани Коки, ухапшен у Салцбургу због сумње да је убио своју супругу Дајану Л. (22) из Породина код Жабара.

ТРАГЕДИЈА: Ово је Дајана коју је брутално убио њен супруг - заклао је због развода?!

Дајана и Ненад и његова објава "Само ми Бог судити може"

Како су пренели медији у Аустрији, он је у недељу увече дошао код Дајане, јер је желео да се помири са њом, али су се онда посвађали и он јој је, како "Новости" незванично сазнају, ножем задао смртоносне ране по врату и телу. Потом је позвао дадиљу да би бринула о њихово двоје мале деце, одвезао се до полицијске станице и признао шта је урадио. Дадиља није одмах приметила Дајанино тело, јер га је наместио тако да се не види са врата.

За Ненада, који је 2016. године променио презиме када се оженио Дајаном, мештани Кушиљева кажу да је волео да се потуче и да je правио ситне, углавном саобраћајне прекршаје. Нико није слутио да може некога да убије.

- Прича се да ју је заклао! Још смо у неверици. Мада смо чули и да је за католички Божић тукао Дајану, и ножем насртао на ташту и таста. Већ је имао пријаве за насиље, па је чак био и у притвору два месеца. Kада је изашао, добио је забрану приласка на 300 метара Дајани и деци. Због тога што је постао насилан, она је хтела да се разведе, а сада је мртва. Јадна девојка. Дала му је чак и своје презиме на венчању да би га лакше одвела у Аустрију и да би добио папире за рад, а он ју је убио - каже мештанин Кушиљева.

Наш саговорник додаје да је Ненад, који је у селу био ауто-механичар, из имућне породице, да је бака немачка пензионерка, да су његови родитељи добри и радни људи, а сестра удата у суседном селу.

Према тврдњи рођака убијене девојке, Дајана и Ненад су неколико година били у браку и имали су проблеме. Он додаје да је кобне вечери седео са Дајаниним полубратом, који му је причао како је Ненад проблематичан. Наводи да је у том тренутку назвао њен отац и рекао шта се догодило.

- Цела породица је у Аустрији, овде немају никога - вели рођак несрећне девојке, која је по мајци имала румунско држављанство.

ОБЈАВЕ ПРЕД ТРАГЕДИЈУ

НЕНАД је на свом фејсбук-профилу пет дана пре убиства поставио објаву на којој је тетовирана рука са поруком "Само ми Бог судити може". Да је Дајана патила, можда најбоље потврђује њена објава "Свака бол даје лекцију, а свака лекција мења тебе".

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)