ДАНИЈЕЛА ШТАНЈФЕЛД ОПТУЖИЛА ЛЕЧИЋА ЗА СИЛОВАЊЕ: Након глумичиног исказа стигао одговор глумца

Novosti online

22. 03. 2021. у 12:38

ГЛУМИЦА Данијела Штајнфелд открила је Вишем јавном тужилаштву да је глумац, опозициони политичар, бивши министар и члан Демократске странке Бранислав Лечић, мистериозни моћник из филмске индустрије који ју је силовао.

ДАНИЈЕЛА ШТАНЈФЕЛД ОПТУЖИЛА ЛЕЧИЋА ЗА СИЛОВАЊЕ: Након глумичиног исказа стигао одговор глумца

Фото: Принтскрин

Штајнфелд је пре неколико дана појавила у београдском Вишем јавном тужилаштву, на позив тужиоца како би допунила свој претходни исказ. Она је, у присуству адвоката, говорила о свом трауматичном искуству, о ком је јавност упознала пре неколико месеци у свом документарном филму, снимљеном у Америци где тренутно и живи.

Штајнфелд је открила да је мистериозни силоватељ, чији је идентитет упорно скривала од јавности, глумац Бранислав Лечић, наводећи да ју је напаствовао пре неколико година док је са њим радила на једном пројекту.

Након саслушања Штајнфелд, тужилаштво треба да донесе одлуку како ће даље поступати, а очекује се да ће Лечић бити позван да се изјасни поводом пријаве глумице.

У ранијем исказу датом пред тужиоцем, глумица није изнела било какав детаљ који би указао на потенцијалног починиоца. Она је тада рекла да је реч о “веома моћном човеку” који се непрекидно појављује у јавности.

- Не могу да имам коментар на једну тако осетљиву тему, док из Тужилаштва не добијем позив и не добијем црно на бело да ме је оптужила за такву ствар - рекао је глумац Бранислав Лечић.

(Нова.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)