ОЦА МУ УБИЛИ ПРЕ 19 ГОДИНА: Трагична судбина младића који се синоћ убио на Дедињу

Novosti online

18. 03. 2021. у 16:21

МЛАДИЋ (25), који је извршио самоубиство хицем из карабина у својој кући на Дедињу, био је син Бранка З. (35), који је пре 19 година убијен у својој антикварници.

ОЦА МУ УБИЛИ ПРЕ 19 ГОДИНА: Трагична судбина младића који се синоћ убио на Дедињу

Фото: З. Јовановић

Младић је, како кажу комшије, био јако фин и повучен и виђали су га често у крају.

- Често је шетао пса по крају, био је студент и помало повучен. Страшно је што се ово десило - навеле су комшије.

Како преноси овај медиј, отац преминулог младића некада је држао чувену антикварницу на Дедињу, у близини куће у којој је младић живео са мајком и сестром.

Према писању медија из 2002. године, убиство Бранка З., догодило се када су тројица нападача пуцала на њега и његовог вршњака Драгана Ц. који је том приликом тешко рањен. Нападачи су наводно дошли у антикварницу са намерном да од Бранковог оца Мирослава З. изнуде плаћање рекета.

У антикварници су били Бранко и Цветковић када су упала тројица младића у тренеркама. Младићи су тврдили да је једног од њих претходно вече ујео пас власника антикварнице, те да би сада власник требало да им плаћа "рекет". Бранко З. и Цветковић су се побунили и избила је свађа, а посетиоци су извадили пиштоље, запуцали и тешко их ранили.

Нападачи су се затим раздвојили и двојица су побегла ка болници у Драјзеровој улици, а један ка Белом двору. Рањене Бранка З. и Цветковића власници суседних радњи превезли су у Ургентни центар, а Бранко је преминуо убрзо по пријему.

(Курир.рс)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)