"НОВОСТИ" САЗНАЈУ: Вулетић посећивао Вељу Невољу у кућном притвору!

Новости онлине

08. 03. 2021. у 21:41

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Вулетић посећивао Вељу Невољу у кућном притвору!

Фото: Архива Новости/АТА Имагес

БИВШИ потпредседник ФК Партизан Владимир Вулетић посећивао је Вељка Беливука, познатијег као Веља Невоља, када је био у кућном притвору, сазнају "Новости".

Иако је рекао да се са вођом криминалног клана Беливуком чуо само једном, појављује се све више доказа да то није тачно.

Данас су објављени и аудио записи њиховог разговора, где се може закључити да су били у више него добрим односима.

Беливук је 2018. године осуђен на казну од годину дана кућног затвора без електронског надзора на основу споразума са тужилаштвом о признању кривице.

Њега је Виши суд ослободио од оптужби и укинуо му притвор у којем је био 15 месеци, али је одлучено да буће упућен на извршење казне на коју је осуђен у септембру 2016. године због пребијања припадника обезбеђења директора ФК Партизан Милоша Вазуре, када су инцидент забележиле сигурносне камере клуба.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (49)

mikirurk

09.03.2021. 07:58

Pa zar nečujete Veljin deo da hoće da mu da nešto (ja bih rekao novac) da ovaj Vuletić kaže ne treba, nemoj... ti si naš, treba, radi malera, kaže Velja. Znači čast za ono što im je završio. Tu nema priče više - jasno kao dan.

Stevan

09.03.2021. 08:43

Profesor je svojim ponašanjem skrenuo pažnu na sebe ne radom u klubu već stvarima koje mu nisu bile u opisu posla. Dugo je u klubu da ostane "čist" posle svih nemilih dogadjaja koji su se izdešavali. Sada bi iz kola da izadje ali je kasno..

Maki

09.03.2021. 10:09

Све исплива у јавност на крају! Не може нико да ме убеди да је Вулетић недужан, да није имао појма и да му неко пакује. Па побогу он је био у врху управе клуба, а на страну његове личне везе са криминалцима.Сви који су на било који начин повезани морају да одговарају.