ПОТРЕСАН ОПРОШТАЈ ОД УРОША (19): Стотине белих балона полетело у небо за трагично настрадалог пријатеља

В. И.

08. 03. 2021. у 19:26

НА стотине белих балона полетело је ка небу са централног градског трга у Чачку, и то је био последњи опроштај пријатеља и родбине од деветнаестогодишњег Уроша Ј., матуранта чачанске Гимназије, који је у суботу вече погинуо у тешкој саобраћајној несрећи.

ПОТРЕСАН ОПРОШТАЈ ОД УРОША (19): Стотине белих балона полетело у небо за трагично настрадалог пријатеља

Фото: В.И.

Да подсетимо, незгода се догодила када је Урошев другар Н. Д. (18) возећи аутомобил “фолксваген поло”, услед неприлагођене брзине, прешао у супртону траку, ударио у бетонски пропуст и од силине удара се одбио, прелетео преко оближње  ограде и завршио у дворишту удаљеном око 20 метара од места несреће.

- Урош је био одличан пријатељ и у сваком смислу младић за пример. Ово је заиста велика трагедија. Маштали смо о неким заједничким плановимна, факултету, а сада је то све заувек отишло са њим – причали су његови другари који су дошли на градски трг.

У возилу се осим Уроша и возача Н. Д. налазио још један младић, који је због тешких повреда превезен у Клинички центар у Крагујевцу. Младић који је возио у стабилном је здравственом стању, а против њега биће поднета кривична пријава због постојања основа сумње да је извршио кривично дело тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)