ОВО СУ МЛАДИЋИ ИЗ БМВ-А КОЈИ ЈЕ ЗАВРШИО У МОРАВИ: Били су нераздвојни, редовно су излазили заједно и дружили се

С.Б.

08. 03. 2021. у 15:57

ЕВО ко су младићи из возила БМВ, који је слетео у Западну Мораву на магистралном путу Крушевац - Појате: били су нераздвојни пријатељи, редовно су излазили заједно и дружили се, сазнају “Новости”.

ОВО СУ МЛАДИЋИ ИЗ БМВ-А КОЈИ ЈЕ ЗАВРШИО У МОРАВИ: Били су нераздвојни, редовно су излазили заједно и дружили се

Фото: ФБ/С.Б.

Како су “Новости” раније објавиле тело возача Л.С., извучено је данас нешто око поднева из реке, док се за телом Т.К., за кога се сумња да је био на месту сувозача, још увек трага.

- Много су се дружили, заиста, ово је престрашно шта се догодило-сведоче за “Новости” мештани Ћићевца, одакле су младићи.

- Породица је пријавила нестанак полицији јуче,али су и сами кренули сироти да их траже. Нису виђени од суботе,а прича се да су можда били и на бензинској пумпи. Пут са кога су слетели сигурно познају добро, јер је возач пореклом из Мрзенице, села код Ћићевца у чијем атару се и догодила трагедија.

Трагови кочења могу да помогну истражитељима да одгонетну шта се догодило непосредно пре него да ауто заврши у реци, где је нађено потопљено и на хауби. Истрагу води Више јавно тужилаштво у Крушевцу, а на лицу места су и припадници Саобраћајне полиције и Ватрогасно-спасилачке јединице.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Rade

08.03.2021. 16:38

Koliko puta moram da kazem ljudima koji zele da se dokazuju. Ne kupujte BMV ili Mercedes klipanima koji neznaju nista. Auto sa zadnjim pogonom je kovceg na tockovima. Zato i ima mnogo nesreca na zalost!!!