ПРИВЕДИТЕ ГА ПРАВДИ, СРПСКА ДЕЦА НИСУ МЕТЕ: Канцеларија за КиМ тражи хитно привођење Албанца који је ударио дете

Д. З.

05. 03. 2021. у 23:52

ПОДСЕЋАЈУЋИ да је данас поподне око 17,00 сати у близини болнице у Грачаници тешко повређен тринаестогодишњи Л. П, српске националности којег је док је возио бицикл ударио аутомобил којим је управљао припадник албанске националности а који је побегао са лица места, Kанцеларија за Kосово и Метохију захтева да се починилац овог нехуманог и гнусног дела хитно приведе правди.

ПРИВЕДИТЕ ГА ПРАВДИ, СРПСКА ДЕЦА НИСУ МЕТЕ: Канцеларија за КиМ тражи хитно привођење Албанца који је ударио дете

Фото: Новости

- Тражићемо најстрожу казну за оног који је могао да повреди дете и потом не покаже ни трунку саосећања да се заустави и помогне. За такав чин нема оправдања. Само ће се најстрожом казном послати јасна порука да српска деца нису мете и да не смеју још једном бити жртве без казне. То од Косовске полиције, али и међународне заједнице, очекује свака српска породица на Косову и Метохији - наводи се у саопштењу Канцеларије за Косово и Метохију и додаје да је данашњи догађај изазвао разумљиву узнемиреност и револт Срба у Грачаници, али и широм Косова и Метохије.

И док упућују молбу Србима у Грачаници и на Космету да остану мирни из Kанцеларије за Kосово и Метохију истичу да ће пружити сву могућу помоћ и логистику породици повређеног дечака.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)

КО ЈЕ ТЕЛОХРАНИТЕЉ МАКСИМ? Сенка Зеленског - од оптужби због везе с моћним олигархом, до шефа Службе безбедности