БИЛА ЈЕ ВЕОМА БРИЖНА МАЈКА, НИЈЕ СЕ ЧУДНО ПОНАШАЛА: Комшије у сузама причају о смрти Ане Богдан из Врчина

Новости онлине

05. 03. 2021. у 21:01

АНА Богдан из Врчина, која је нестала у четвртак, пронађена је обешена. Сви су полагали наде да се потрага за женом која се недавно породила неће завршити трагично, али нажалост, данас је пронађено њено беживотно тело.

БИЛА ЈЕ ВЕОМА БРИЖНА МАЈКА, НИЈЕ СЕ ЧУДНО ПОНАШАЛА: Комшије у сузама причају о смрти Ане Богдан из Врчина

Фото: Н. Карлић/Нестали Србије

Ана Богдан је нестала у четвртак између 11 и 12 часова, а од момента њеног нестанка за њом се водила интензивна потрага.

Породила се пре двадестак дана и на свет донела здраво дете. Комшије и познаници за њу имају само речи хвале и никоме није јасно зашто је ова млада жена дигла руку на себе. 

- Дивна једна породица, пазаре ту код мене. Баш су фини људи, домаћини, баш их знам као дивну породицу. - рекла је продавачица из локалне продавнице у Врчину. 

О томе колика је трагедија задесила Врчин најбоље сведочи комшиница која није могла да садржи сузе док је говорила о Ани. 

- Како их не познајем. Па ја сам се дружила са њеном свекрвом. Сви смо шетали и ишли смо свугде. И жао ми је живота ми, жао ми је, млада жена - рекла је кроз сузе Анина познаница.

Ана је према наводима њене јетрве успавала децу, њену тек рођену бебу и друго дете које има две и по године и након тога се обесила. 

Према досадашњим наводима, појавиле су се и спекулације да је Ана боловала од постпорођајне депресије те да је то био узрок трагедије.

Чланови њене породице за њу имају само речи хвале и кажу да последњих дана није било ништа чудно у њеном понашању, као и да је била веома брижна мајка.

(Ало)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)