ТРАГЕДИЈА КОД КИКИНДЕ: Возач изгорео у аутомобилу, пронађен у каналу

Р. Шегрт

05. 03. 2021. у 20:57

У КАНАЛУ, дубоком око три метра, уз пут Кикинда - Руско Село данас је пронађено изгорело путничко возило марке „пежо 206“ и у њему угљенисан леш мушкарца чији идентитет још поуздано није утврђен.

ТРАГЕДИЈА КОД КИКИНДЕ: Возач изгорео у аутомобилу, пронађен у каналу

Фото: Р. Шегрт

Претпоставља се да је смртно страдао власник аутомобила, а то је Кикинђанин од 49 година, који је био сам у возилу. Трагичан догађај полицији је пријавио један грађанин који је у каналу приметио возило, а тек приликом увиђаја припадници полиције су у остатку аутомобила затекли и изгорело тело човека. Иако се овај трагичан догађај догодио, вероватно, пре подне, а можда чак и ујутро, примећен је тек око 13 сати и тада је пријављен полицији

- Канал је доста дубок, око три метра, па није прегледан са коловоза. Призор је био језив, изгорели су и ауто и возач. Претпоставља се да је возило ишло од Кикинде према Руском Селу, а возач је, највероватније, изгубио контролу на претходној кривини па је прешао на другу страну коловоза и слетео с пута у канал – сазанају „Новости“ од извора блиског истрази.

Засад нема других поуздраних информација о овом случају. Увиђај на лицу места обавили су припадници полиције и тужилаштва, а тело настрадалог мушкарца послато је у Центар за судску медицину у Нови Сад.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)