ЗА НЕДЕЉУ ДАНА ИЗДАТО 320 ПРЕКРШАЈНИХ НАЛОГА: На територији Сомбора у саобраћајним несрећама преминула једна особа

Ј.Б.

04. 03. 2021. у 14:47

НА ПОДРУЧЈУ сомборске Полицијске управе, која покрива град Сомбор и три општине, минуле седмице евидентирано је седам саобраћајних незгода у којима је једна особа погинула, једна је задобила тешке и пет особа лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржана су три возача.

ЗА НЕДЕЉУ ДАНА ИЗДАТО 320 ПРЕКРШАЈНИХ НАЛОГА: На територији Сомбора у саобраћајним несрећама преминула једна особа

Илустрација / Фото В. Данилов

На територији града Сомбора евидентиране су три саобраћајне незгоде у којима је једна особа погинула и две су задобиле лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач.

У апатинској општини догодила се једна саобраћајна незгода,а један возач је задржан због вожње под дејством алкохола.

Полиција је на подручју општине Оџаци евидентирала две саобраћајне незгоде у којима је једна особа задобила тешке и две особе лаке телесне повреде. Због вожње под дејством алкохола задржан је један возач,док је на подручју општине Кула била једна саобраћајна незгода у којој је једна особа задобила лаке телесне повреде.

Написано 40 захтевa за покретање прекршајног поступка и издато 320 прекршајних налога. Како наводе у ПУ Сомбор, најчешћи узроци саобраћајних незгода су неприлагођена брзина кретања, неуступање првенства пролаза и неуступање првенства пешаку на обележеном пешачком прелазу.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)