МУШКАРАЦ ОБЛИВЕН КРВЉУ ИСТРЧАО НА УЛИЦУ: Викао да је убоден и тражио помоћ, детаљи напада на градилишту у Крагујевцу

М.Л.

04. 03. 2021. у 14:38

НА градилишту у улици Црвено барјаче јутрос је дошло до сукоба двојице грађевинских радника. Младић Н.С. (21), како се сумња, ножем је, после краће свађе, у врат убо тридесетседмогодишњег колегу.

МУШКАРАЦ ОБЛИВЕН КРВЉУ ИСТРЧАО НА УЛИЦУ: Викао да је убоден и тражио помоћ, детаљи напада на градилишту у Крагујевцу

Фото: М.Л.

Припадници крагујевачке полиције ухапсили су Н.С. и он се терети за покушај убиства. Њему је одређено полицијско задржавање до 48 сати и након тога ће уз кривичну пријаву бити приведен у Више јавно тужилаштво у Крагујевцу.

- Сумња се да је он јутрос на градилишту, након свађе, ножем у врат убо тридесетседмогодишњег мушкарца са којим је радио. Повређени је збринут у крагујевачком Универзитетском клиничком центру. Полиција је пронашла нож којим је, како се сумња, почињено кривично дело, наводи се у полицијском саопштењу.

Реч је,иначе,о градилишту где се ради реновирање зграде некадашњег биоскопа „Раднички“, у близини крагујевачке Зелене пијаце. До обрачуна је дошло у унутрашњем делу те зграде.

- Видели смо човека обливеног крвљу који је истрчао из пролаза за градилиште, викао да је убоден и тражио помоћ, испричали су нам продавци на овој пијаци.

Они су рањеног човека сместили у аутомобил и одвезли га у крагујевачку болницу где је збринут и, како сазнајемо, није животно угрожен.

Радници које смо затекли на градилишту нису желели да причају о овом догађају. Како сазнајемо, младић који је колегу убо ножем, на овом градилишту радио је тек неколико дана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)