САМА ТРАЖИЛА ДА ЈЕ ОШИШАМ: Виши суд у Сремској Митровици осудио Андрију Хрубика (39) на пет година затвора звог силовања и свирепости

С. К.

02. 03. 2021. у 20:33

САМА ТРАЖИЛА ДА ЈЕ ОШИШАМ: Виши суд у Сремској Митровици осудио Андрију Хрубика (39) на пет година затвора звог силовања и свирепости

Фото Илустрација Deposhitphoto

ПРВОСТЕПЕНОМ пресудом Вишег суда у Сремској Митровици, Андрија Хрубик (39) из Шида осуђен је на пет година затвора и обавезну меру лечења од алкохола, због силовања невенчане супруге И. Ј. М. (36) из Баљевца на нарочито свиреп начин.

Утврђено је Хрубик руком разбио трокрилни прозор у стану у којем су тада живели, а затим са комадом разбијеног стакла више пута посекао по подлактицама обе руке и задао јој више удараца по глави и телу. Андрија, који је те вечери био у припитом стању, удара је жену и ногом по глави, након чега се она онесвестила на неколико тренутака, а када је видео да није у стању да му пружи отпор, узео је машиницу за шишање и обријао јој главу. Насилник се ни тада није зауставио, већ ју је оборио на кревет, спустио јој доњи део тренерке и силовао је, док је несрећа жена вриштала, немајући снаге да му пружи отпор.

Тек сутрадан, када је пролазила поред куће и угледала разбијен прозор и када је угледала несрећну жену, Радојка Смуђа, која је пару изнајмила стан, одмах је обавестила полицију, која је Хрубика ухапсила.

Судско веће узело је веродостојну изјаву оштећене, а одбацило одбрану Хрубика, како је тада рекао да се она напила и сама се повредила, као и да је њему у том пијаном стању рекла да је ошиша.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (2)