ОГЛАСИЛА СЕ МИМИ ОРО НАКОН САСЛУШАЊА: Открила како су приведена она и Ајфонка, сатима биле на саслушању због Беливука

Новости онлине

02. 03. 2021. у 19:38

СТАРЛЕТЕ Тијана Максимовић и Милица Живановић, познатије као Тијана Ајфон и Мими Оро, приведене су у СБПОК, у уторак 2. марта.

ОГЛАСИЛА СЕ МИМИ ОРО НАКОН САСЛУШАЊА: Открила како су приведена она и Ајфонка, сатима биле на саслушању због Беливука

Фото: АТА имагес/Инстаграм

Обе су провеле неколико сати на саслушању због наводне повезаности са кланом Веља Беливука. Мими је по изласку са саслушања испричала шта се догодило.

- Била сам испред Тијаниног локала, помагала јој да пренесемо неке ствари, одједном је упао УКП, ставили нам лисице и да кренемо... Испитивали су нас, поставили су ми доста питања због целе ове ситуације, али рекли су ми да не смем да причам о томе. Мислим да нема потребе да нас више испитују, али видећемо - рекла је Мими, која се, како каже, још увек није чула са Максимовићевом.

- Нисам се још чула са Тијаном, ја сам питала да ли је она завршила, они нису хтели да ми одговоре, сад сам купила да једем и ево ме у стану. Покушавам да је добијем.

Милица каже да није очекивала да ће бити приведена, али да је одговорила на сва питања.

- Нисам ово очекивала, у преводу у шоку сам, ја немам благе везе с тим. Нисам упућена, нисам из тог света, али мора свако да се испита, као сад и ви да знате неког, па вас приведу да вас питају о њему, али немам благе везе с тим - нагласила је старлета.

Мими и Тијана у СБПОК су биле више сати на саслушању. Прва је након неколико сати исти напустила Тијана, а два сата након ње је изашла и Мими Оро.

Старлета се смејала по изласку из СБПОК, а када је стигао такси који је позвала, махала је фотографима.

За разлику од Мими, Тијана је била видно нерасположена и псовала је. Како су медији навели, на позив је била веома непријатна, и уз салву ружних речи спустила слушалицу.

(Телеграф ЏЕТСЕТ)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)