ПОЛИЦИЈА СПРЕЧИЛА КРВОПРОЛИЋЕ У БОРУ: Младић затечен са кратежом у дворишту, ухапшена два мушкарца због претњи убиством

В. Ђ.

02. 03. 2021. у 14:45

ПОЛИЦИЈА у Бору лишила је данас слободе Д. Ђ. (29), из околине тог града, након што су га, са кратежом у руци, затекли у дворишту тридесетогодишњег мушкарца из околине Бора.

ПОЛИЦИЈА СПРЕЧИЛА КРВОПРОЛИЋЕ У БОРУ: Младић затечен са кратежом у дворишту, ухапшена два мушкарца због претњи убиством

Фото: Д. Н.

Органи реда су ухапсили и Н. Ж. (44), који је седео у аутомобилу паркираном испред дворишта, а који се сумњичи да је неколико дана раније претио убиством овом тридесетогодишњаку.


Сумња се да су се њих двојица, око поноћи, довезли до куће оштећеног и да га је Н. Ж. позвао телефоном и почео да му прети. Д. Ђ. се сумњичи да је потом из аутомобила узео кратеж, који илегално поседује Н. Ж, и ушао у двориште тридесетогодишњака. Полиција, која је стигла неколико минута касније, затекла га је како стоји у дворишту са пушком у руци и ухапсила га.


Због сумње да су извршили кривично дело недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја, а Н. Ж. и кривично дело угрожавање сигурности, по налогу надлежних тужилаштва, одређено им је задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичну пријаву, бити приведени тужиоцу.
                                                                                                                                

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)