"НЕМАМ СНАГЕ НИ ДА ГОВОРИМ": Отац Јова Кецмана у шоку чека потврду - Да ли су у викендици Веље Невоље пронађени остаци његовог сина?

Novosti online

27. 02. 2021. у 20:58

У ШОКУ сам, немам снаге да говорим - рекао је кратко Миле Кецман, отац фитнес тренера Јова Кецмана (51) за ког се сумња да га је убила криминална група коју је предводио Вељко Беливук звани Веља Невоља.

НЕМАМ СНАГЕ НИ ДА ГОВОРИМ: Отац Јова Кецмана у шоку чека потврду - Да ли су у викендици Веље Невоље пронађени остаци његовог сина?

Фото: Фацебоок/Јово Кецман

Према незваничним информацијама, полиција у једној од штек викендица које припадају Беливуковој групи пронашла остатке тела за које се сумња да је Кецман. Званичне потврде ове информације још нема, а полиција је пре неколико дана од чланова Кецманове породице узела ДНК узорке како би поређењем са њима утврдила да ли се ради о фитнес тренеру који је нестао пре више од пет месеци у Београду.

- Долазили су овде код мене из полиције и узели су ми ДНК материјал, рекли су да ће ми се јавити, али ништа ново још нема, чекам... - рекао је Кецман.

Он је додао да се осећа јако лоше и да му није јасно какве везе његов син има са Беливуком.

- Никако нисам! Мој син никад није био криминалац, нити је икад имао икакве везе с Партизаном, није ни на утакмице ишао - рекао је он.

Остаци тела пронашени су на једној од локација које су детаљно претресане после хапшења Беливукове криминалне групе.

Према до сад познатим информацијама полиција је пронашла више трагова који упућују на то да је група Веље Невоље мучила и брутално убијала људе са којима је била у сукобу. Ову информацију индиректно је потврдио и председник Србије Александар Вучић када је на ТВ Прва рекао да ће Србија, али и цео свет бити у шоку за неколико дана када ће јавно "показати нешто што је заиста језиво" а тиче се злочина групе Веље Невоље. Он је додао да чека званична вештачења доказа и да ће након тога јавности показати доказе против ове криминалне групе. Истакао је и да "јавност до сада није видела ништа", већ "само оружје, пиштоље, снајпере, панцире" и да "то није ништа".

Сваку своју жртву Беливукова група намамила је на готово исти начин - на састанак би жртву позвао неки познаник или пријатељ који је близак и са неким из екипе. Једна од ставки која је била обавезна је да се мобилни телефон остави код куће и на састанак крене таксијем до одређене локације, одакле ће жртву, која не зна шта јој се спрема, колима покупити неко из Невољине групе и одвести је на "тајну локацију". Са тих локација готово се нико није вратио.

Иста ситуација била је и са Кецманом који је 24. септембра код куће оставио свој мобилни телефон и потом рекао оцу да "иде да се види са другом". Са собом је понео 16.000 евра које је подигао пар дана пре тога. Последњи пут је виђен у Малом Мокром Лугу након чега је нестао без трага.

Кецманов отац испричао је раније да се његов син десетак дана пре нестанка понашао чудно, да је рекао да има проблем који мора да реши, али да му није испричао о чему се ради.

(Блиц)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)