ПРИТВОР ЗБОГ МАСОВНЕ ТУЧЕ У ЛАПЉЕМ СЕЛУ: Седам осумњичених особа иза решетака до 30 дана

Д.З.

24. 02. 2021. у 18:27

ПРИТВОР ЗБОГ МАСОВНЕ ТУЧЕ У ЛАПЉЕМ СЕЛУ: Седам осумњичених особа иза решетака до 30 дана

Фото: Принтскрин

ОГРАНАК Основног суда из Приштине са седиштем у Грачаници одредио је меру једномесечног судског притвора осумњиченима за учествовање у тучи у Лапљем Селу у којој је повређен син политичара Ненада Рашића.

Наиме, према сазнањима нашег листа мера судског притвора одређена је М. Р., Ч. Ж., Л. К., Б. Ж., Д. Н., М. Ј., Д. Т. у трајању од тридесет дана, због сумње да су извршили кривично дело учествовање у тучи.

- Сматрам да једно такво решење неосновано и да би се било којом другом мером могла постићи сврха, ако је уопште и било потребе за мером обезбеђивања присуства. Надам се да ће Апелациони суд у Приштини усвојити наше жалбене разлоге и укинути првостепено решење - истакао је адвокат Миљковић бранилац М. Р., који ће на поменуто решење о притвору уложити жалбу.

Иначе, Ненад Рашић је раније на конференцији за медије рекао да је његов син повређен и да је затражио од надлежних органа да што пре реше случај и изразио сумњу да напад има политичку позадину односно да је известио тужилаштво да су можда политичке изјаве повод за тучу две групе младића која се догодила у понедељак испред школе у лапљем селу.

Међутим, према наводима родитеља деце из Лапљег села, такође актера , тучу су групе младића најавиле преко друштвене мреже а претходна далеко блажа избила је три дана раније.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)