ПОЗНАТО ЧИЈЕ ТЕЛО ЈЕ НАЂЕНО У ЗАПАЉЕНОМ АУТОМОБИЛУ: Мештани тугују - настрадао Зоран Егерић, вредан пољопривредник

С.БАБОВИЋ

24. 02. 2021. у 11:35

НЕСРЕЋНИ човек чије је тело пронађено у изгорелом возилу у шуми у атару села Велуће код Трстеника је Зоран Егерић (53), пољопривредник из села Риђевштица, сазнају “Новости”.

ПОЗНАТО ЧИЈЕ ТЕЛО ЈЕ НАЂЕНО У ЗАПАЉЕНОМ АУТОМОБИЛУ: Мештани тугују - настрадао Зоран Егерић, вредан пољопривредник

Фото: Приватна архива

Како су нам посведочили саговорници, реч је о изузетно поштеном пољопривреднику, откупљивачу печурака, малина и другог воћа из овог дела трстеничког краја.

- Можете да питате било кога у Риђевштици,али и околним селима рећи ће вам исто,са Зораном су увек сви радо пословали, јер је био честит - сведоче за "Новости" мештани Риђевштице.

- Не можемо себи да дођемо од како смо чули каква се трагедија догодила. Тај човек је свима био добар пријатељ.

Како сазнајемо, Егерићево тело,нађено је изгорело до непрепознатљивости у атару Велућа, у ауту марке "мерцедес" А класе, на локалном путу ка селу Тоболац. Нема индиција да је у питању кривично дело, па се истражују могућности које се односе на квар на мотору, одакле је пламен могао да се изненада прошири, а да брзина ширења ватре није возачу дала довољно времена да се извуче из возила.

Превлађује уверење да је у питању задесна смрт, након што се на почетку није искључивала могућност самоубиства. Сплет несрећних околности, евентуално угушење од дима, можда су довели до смртног исхода. Истрага иде у више праваца, реконструише се кретање настрадалог, од оближње кафане, где се верује да је био и у фокусу истраге је временски период од око два сата пре него да се случај пријави полицији.

- Када су дошли на лице места, полиција и хитна помоћ су,на жалост,само могли констатују да несрећном човеку нема спаса -  наводи незванично извор "Новости", додајући да је информација о трагедији дошла до полиције у 23:38.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

Cojo

24.02.2021. 13:48

Isti takav Mercedes se i meni zapalio pre dva meseca.. Iz čista mira... Pre toga je u kabini bio nepodnošljiv smrad od neke kiseline koju je auto ispustio... Vatra je buknula za 10 sekundi.. Moguće da su ga toksini omamili i posle kako je buknula vatra čovek nije bio ni svestan.. Saučešće porodici...