ЦВЕЋЕ ЗА ЈОВАНА И ЊЕГОВ ОМИЉЕНИ СОК: Потресни призори из Ниша - породица и пријатељи одају почаст на месту где је дечко изгубио живот (ФОТО)

Ј.Ћ.

23. 02. 2021. у 12:59

ЦВЕЋЕ ЗА ЈОВАНА И ЊЕГОВ ОМИЉЕНИ СОК: Потресни призори из Ниша - породица и пријатељи одају почаст на месту где је дечко изгубио живот (ФОТО)

Фото: Ј. Ћ.

ПОРОДИЦА осамнаестогодишњег настрадалог Јована позвала је данас свакога ко жели да на месту где је његово тело пронађено, у Улици Бранка Крсмановића у Нишу, донесе цвет за Јована или запале свећу и тиме ода почаст дечаку.

Грађани Ниша окупили су се у великом броју да дају последњи поздрав свом суграђанину.

На место где је пронађено Јованово тело стигли су и рођаци и пријатељи. У сузама пале свеће, доносе цвеће, а донели су и дечакову омиљену храну и сок који је Јован волео.

На место где је пронађено Јованово тело, стигли су и Јованови родитељи.

- За дечака који је живео испред времена. За дечака који је разумео људе и њихове потребе и увек био ту за свакога. За дечака који је ненаметљиве природе и бучне маште знао да свако биће управо тиме одмах привије уз срце. Нажалост, његов „сан“ је требао да се деси да се сви пробудимо. Породица би волела да на месту где је „утонуо у сан“, ко жели донесе цвет за Јована или запали свећу... И у наредних 40 дана учини свако од нас неко добро дело. Нахрани особу, нахрани животињу, спаси животињу, поклони некоме пажњу, пошаље буди хуман-СМС, саслуша некога, чује још више... Хвала вам... Вама који сте били део његових 18 година. Вама који сте га сада заволели. Вама који сте га бригом и молитвама за миран сан покрили. Јоване, мирно спавај... Чувамо те од заборава... - написали су организатори скупа на „Фејсбук“ страници „Цвет за Јована“ на којој је заказан овај догађај.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)